Přejít na obsah

Johny94

Členové_50
  • Příspěvky

    139
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Návštěvy profilu

3 597 zobrazení profilu

Johny94's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Prodám tyto zajímavé "krystalizované" zlaté square Gshocky GMW-B5000PG-9ER. Mají netradiční povrchovou úpravou relativně novou pro Casio. Model vyráběn ke čtyřicátému výročí g-shocku, takže s hvězdičkama a speciálním dýnkem. Co se mi na nich líbí je světlý displej, solární nabíjení a matné provedení a za mě asi nejlepší konfigurace digitálního kalibru po modelech MR-G, ale ty jsou cenově hóódně jinde. Komplet balení, jako nové. V záruce. tady více: https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-original-gmw-b5000pg-9er-full-metal-40th-anniversary-recrystallized-x1239228?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwiYOxBhC5ARIsAIvdH521P4Lv3oWEkcnBnvcZNSyC0oqL04WqZf71fGSa1iWxBcbnEhCTQhoaAhGcEALw_wcB Cenu bych si představoval 18,5 tisíc a je zatím pevná.
  2. Prodám tyto velmi zajímavé prospexy celé v šedé barvě. Na ruce vypadají ještě lépe. Nošeny jen cca 10x takže stav jako nový. Folii k dýnku ještě mám. Komplet balení samozřejmostí. Koupil jsem si je k Vánocům 2023, ale nedostanou se mi na ruku a proto posílám někomu, kdo je více ocení. Hodinky si to zaslouží. Jsou to tyto: https://www.helveti.cz/seiko-prospex-srpe31k1?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwiYOxBhC5ARIsAIvdH50SKU87BOZ6NNebaox0yoTxfLDmxmocOENEG0LqClA7tCtVxa322pEaAsl3EALw_wcB Cenu stanovuji na 12 tisíc za prakticky nové hodinky
  3. Ahoj, prodám velmi žádanou limitku Gshock x Maharishi. Referenční číslo: GD-X6900MH-1 Byly párkrát na ruce, ale jsou na mě moc velké, takže stav jako nový. Je to žádaná limitka z roku 2014. Samozřejmě kompletní balení. Na chrono24 jsou aktuálně jediné za 18 tisíc. Jejich hodnota poroste. Cenu bych si představoval 8,5 tisíc od někoho, kdo chce do Gshock sbírky něco extra. Možnost vidět v Praze. Jinak zásilkovna či pošťák.
  4. Prodám tyto ikonické a mnoho cen za design vyhrávající Nomosy Update s ref. 180 s velmi kreativně řešenou datumovkou, která lze přetáčet oběma směry. Plné balení. Šířka neobvyklých 41 mm. Bauhaus minimalistický styl. Průhledné dýnko na krásný inhousový automatický kalibr. Stav pouzdra hodnotím na 95%. V balení je originální hnědý koňský řemen a přidám i sportovnější nato strap. Jsou to tyto: https://nomos-glashuette.com/en/tangente/tangente-neomatik-41-update-180 Retail je 93.100 Kč. Já si představuju 61 tisíc, ale při rychlém jednání dám něco dolu.
  5. Ahoj, prodám nikdy nenošené ještě ve foliích Casio MTG-B3000PRB-1AER z limitované edice. V záruce, kupované na Helveti. Kompletní balení. Myslím, že by to časem mohla být velmi dobrá investice, protože duhové limitové edice high-end Gshocků se pohybují okolo 40-65 tisíc. A Casio zvedá ceny. Popis zde: https://www.helveti.cz/casio-mt-g-mtg-b3000prb-1aer-aurora-oval-limited-edition?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwiYOxBhC5ARIsAIvdH52A6rhNJ4lTmaEXqGnkchmPawGw5KBC5OCTvjkD3jWWDMecTjuk__AaAu5YEALw_wcB Cenu bych si zatím představoval 29.990Kč.
  6. Prodám velmi málo nošené Rolex Explorer 124270 poslední model s nejnovějším kalibrem. Pouze pár vlásečnic. Originální velikost 36mm schválená samotným Ianem Flemingem. Full set včetně faktury. Kupované v Carolinu v Praze v roce 2021 takže v záruce. Cenu si představuju 200tisíc rovných (jedna z nejlevnějších nabídek na Chrono24). Výměna teoreticky možná spíše s vaším doplatkem.
  7. Všechno proběhlo skvěle! Obchod proběhl bez problému a rychle. Doporučuji.
  8. Když pro ně zaletíš, jsou 4 roky staré a zaplatíš hotově od soukromníka, můžeš mít v baťůžku i papíry s krabičkou a hodinky na ruce a nepřiznat to? Napadlo mě krabku / papíry poslat poštou, ale je to nutné? Díky za odpověď!
  9. After all these years, Vojto? Ano, tamto bylo veliké unáhlení. Hodinky jsem nakonec nekoupil a prodávající mi to prominul.
  10. Zdravím, chystám se příští týden do Londýna a přemýšlím o koupi hodinek od soukromého prodejce. Jedná se o Explorery 2 s číslem 226570. Jsou z roku 2021 a mají full set s certifikátem (asi elektronickým). Hodinky budu mít v ruce osobně. Dokážu poznat kvalitu, pár starších Rolexek jsem držel v ruce. Stejně tak pár AAA replik, ale situace se superklony mě dost znejišťuje. Je to přece jen balík peněz. Asi i čísla na pouzdře a certifikátu budou sedět. Je šance, že to vezmu do oficiálního butiku, oni projedou karty a podle nich bezpečně poznají, že je to originál? Protože si umím představit, že jsou lidi sbírající čísla z videí a obrázku od neopatrných majitelů a na tato sériová čísla pak se udělá 2000kusů replik stejného modelu. Ne každý butik má hodináře, aby hodinky otevřel a věděl. Jak si mohu být jistý, že kupuju pravé hodinky? (prosím nepište, ať si vystojím 2letou řadu u Bechyněho nebo kupuju od autorizovaných secondhand dealerů - to dělám obvykle, ale tahle nabídka se zdála být dobrá 9500GBP... ) Zároveň, budu mít problém na letišti, když se jedná o "starší" hodinky nekoupené s DPH v kamenném obchodě?
  11. Naprosto perfektní jednání! Totální GS lover. Sněženky dorazily a ještě jsme si pokecali. Honza
  12. https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-diver-300m-omega-co-axial-master-chronometer-42-mm-21090422001001 Co si o tom myslíte! Další podařené limitované hodinky, které vystřelí s cenou nahoru? Škoda jen plného dýnka. :/ Přál bych si osobně vidět kalibr.
  13. Myslím, že se jedná o strojek Lemania 1873.
  14. Zdravím, prosím o pomoc. Mám hodinky Bretling Calisto 36mm s manuálním chronografem. Jsou opravdu ve špatném stavu, ale mají opravdu velkou sentimentální hodnotu. Problém je v tom, že ručička chronografu spustí někdy až po dvou sekundách od spuštění a po zmáčknutí tlačítka zastavit (horní) se chrono ihned vynuluje. Spodní tlačítko chrona vůbec nefunguje. Navíc se malá ručička někdy lehce zadře a hodinky se opravdu opožďují. To je možná vlivem vyschnutí a nedostatečného promazání. Chtěl bych případně dodělat ciferník a obnovit lumi. V Carolinu mi je nevzali, jelikož se vintage hodinkami prý nezabývají. Můžete poradit, nebo neznáte někoho, kdo by mi pomohl? Případně dokázal by to někdy z Vás zkušených opravit? Velmi děkuju za kteroukoli pomoc.
  15. The weather in Sydney is like a MILF, 40 and fucking hot... (Jimmi Carr) Když není opalovací krém, postačí prach nebo bahno. Aneb moje Inoxy v provozu...
×
×
  • Vytvořit...