Přejít na obsah

Ruiz.aw

Členové_50
  • Příspěvky

    1 108
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    ruiz.aw1@gmail.com
  • Fanoušek značky
    seiko

Návštěvy profilu

6 095 zobrazení profilu

Ruiz.aw's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ahoj, potřeboval bych nějaký kvarcky na běžný až náročnější nošení do terénu a napadli mě victorinox inox ....... není tu někdo, kdo se jich chce zbavit? Díky Tom
  2. Já když někdo slyším slovo pětikolka, tak lehce zbystřím a vzpomenu si na vtip pár stránek dozadu s dýněmi o dvouch zubech .... nicméně vtip johny357 a následná diskuse patří spíše do žumpy.
  3. Už jsou doma .... Nejpohodlnější hodinky co jsem měl
  4. Super obchod, stejně tak komunikace .... Můžu jen doporučit
  5. Dnes na zkoušku tomhle .... Bál jsem se velikostí, ale asi dobrý
  6. Ruiz.aw

    Citizen na ruce...

    Kluci, správná odpověď je jsou ti malé, nekupuj je. potřeboval jsem je vidět naživo a jsou fakt hodně povedený ....
  7. hlavně ne tuhle navoněnou bídu, která se ti za pár let rozpadne. přidej tři stovky a kup tohle https://www.timestore.cz/Import/Citizen-91178 a za další tři stovky je budeš mít i na tahu ...... to je rozdíl jednoho oběda
  8. Protože posral co mohl a pro větší polovinu ( matematici mě zabíjí ) je absolutně nevolitelnej. Bohužel pro něho je tato větší polovina právě ta co má větší vůli chodit k volbám ..... Omlouvám se za větší frekvenci slova "větší"
  9. "Pavel je Generál Zrada, KSČM vyzvalo své příznivce a členy k volbě Babiše." Tohle prohlášení komančů by mohlo pomoci lidem, kteří mají před druhým kolem problém s Pavlovou předlistopadovou epizodou u KSČ.
  10. Chtěl jsem volit Fišera, ale mám problém s propadnutím hlasu. Pak jsem to chtěl dát Nerudové, protože inteligentní a vzdělaná ženská ....... a pak jsem jí viděl slyšel na živo a fakt ne. Tak to dám Pavlovi. Ano mám s tím trošku problém ( a sám jsem překvapen, že ani ne moc velký ), ale při srovnání s jájínkem ...... nedokážu si představit, že ten zmrd bude president.
  11. Díky, ještě slyším manželku .... "za tu dobu co tě znám si už o tom měl keců dost, tak bys tam doprdele už mohl jít, ne!"
×
×
  • Vytvořit...