Přejít na obsah

zarkow

Členové_50
  • Příspěvky

    240
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    kousek od Uherské Hradiště
  • Fanoušek značky
    Hudba, kolo, pes, káva

zarkow's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. I po mé delší odmlce zde na fóru mám pořád ty stejné
  2. Ahoj vlastním podobnou kombinaci Orientu a Seiko 5 viz společné foto ve vlákně k Seiko 5. Záleží, jestli budou nošeny více ke košili či k triku, ale i já začal formálnějšími Orienty, které triko snesou určitě lépe než SNZG oblek a ty pak pořídil dodatečně. Co se týká velikosti, zápěstí mám 17cm a Snzg13 sedí v pohodě byť je to subjektivně u mě hraniční velikost.
  3. zarkow

    SEIKO 5

    Díky za pochvalu. Máš pravdu, v té ceně byly v podstatě jediným kandidátem. Další modely, co by mě zaujaly, jsou od 200 USD nahoru.
  4. zarkow

    SEIKO 5

    Téměř dva roky jsem byl "one watch guy" (pokud tedy nepočítám Timex digi na kolo), a přestože jsou Orient Curator poměrně univerzální a v létě "skousnou" i NATO, sluší jim to určitě nejvíce ke košili. Proto jsem chtěl pořešit denní "volnočasovky" k triku a mikině. Napjatý rodinný rozpočet byl hlavním limitním faktorem ve výběru, proto jsem nakonec skončil u Seiko 5 SNZG13. Podle fotek jsem sice trošku váhal s objednávkou, ale ony naživo vypadají opravdu daleko lépe, takže výsledná spokojenost je veliká :-)
  5. Díky, jsem za ně moc rád :-) Nyní bych i docela zvažoval bílou variantu (jakožto společenské hodinky), ale šedá je zase více netradiční
  6. Až na ten překlep v názvu...
  7. To jsi mě teda nepotěšil. Jde mi o seřízení takže v tom případě se vydám k Pechancovi, ale až to bude akutní.
  8. Využiji toto vlákno, máte dobré zkušenosti s někým z Uh. Hradiště? Pechanec ve Zlíně je další řešení, ale je to lehce z ruky.
  9. zarkow

    SEIKO 5

    Fotky můžou hodně zkreslovat, zaleží na ohnisku, úhlu pohledu atd. Na jedné i SNK vypadají docela velké , na druhé už menší. Mám čestvě SNZG13 a bral jsem je naslepo. Při svém "lovečáku" 17mm je to subjektivně opticky "na hraně". Ale mám je primárně jako volnočasovky k tričku apod, takže to nevadí. A hlavně na ruce sedí dobře a s nositelností není problém. Tak ti dělají radost :-)
  10. Přidám aktuální pozitivní zkušenost, 7.11 objednáno a 18.11 doručeno. Bral jsem i krabičku za 5 dolarů a naštěstí vše OK.
  11. Hezky pěkně, odkud je prosím máš?
  12. Úplně normálně, platba kartou nebo přes PayPal, poštovné zdarma. Dodání 1-2 týdny českou poštou a při troše štestí cena bude konečná
×
×
  • Vytvořit...