Přejít na obsah

KubaM

Členové_50
  • Příspěvky

    71
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 743 zobrazení profilu

KubaM's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Bezproblemove rychle jednani, hodinky ve stavu lepsim, nez bylo popsano v inzeratu, pohodovy obchod i pres drobne komplikace s platbou, ktere vznikly moji vinou. Vrele doporucuji!
  2. A koukam fotak to vzal modre, sviti to samozrejme bile.
  3. Ahoj, na behani to uplne neni, spis, spis kdyz potme hledas opravdickou baterku.
  4. Obchod jak ma byt! Rychle mile jednani, prubezna komunikace, dobra domluva. Doporucuji!
  5. Ahoj, mam mozna blby dotaz, ale nevsiml jsem si, ze by se o tom nekde mluvilo. Jak je mozne, ze se mi nove moony, tedy kalibr 3861 s rucnim natahem, natahuji pohybem. Kdyz jsou uplne zastavene a nekolikrat jimi otocim, rozbehnou se. To se jen rozkmita vlasek tim pohybem? Pochybuju, ze by mi tam Omega schovala rotor. jine hodinky s rucnim natahem mi to nedelaji, ale zase tolik jich nemam. dekuju!
  6. Dlouho to netrvalo a doma jsou i Moony. Tolik k mojí schopnosti rozhodnout se
  7. Mam z nich obrovskou radost a musim rict, ze na to, ze jsou to chrona, jsou diky velkym ruckam dobre citelne.
  8. Takhle to nakonec dopadlo. Diky vsem za rady a plodnou diskusi!
  9. To je pravda- uz ted vim, ze kdyz si koupim Prince, Moony v budoucnosti urcite prijdou, obracene to takhle rict nedokazu. Respektive, Moony budou porad Moony, zatimco s vyssim rozpoctem najdu zajimavejsi hodinky nez Prince (treba BP).
  10. Hodinky stridam a casto v praci odkladam, takze automat je mi jedno a daydate je spis opruz nez vyhoda. Ale proste vic me to tahne k IWC, hlavne proto, ze kdyz si je vezmu do ruky, jsou to proste o tridu lepe zpracovane hodinky. Navic IWC opravdu vypadaji, ze je ukonci, zatimco Moony budou vzdycky.
  11. V dane cenove kategorii do komba k coltum a meisetrsingrum ano. Pokud mate nekdo nejaky jiny napad, necham se inspirovat, akorat uz ty IWC uz jsou za puvodnim rozpoctem, myslel jsem do 150:)
  12. Na tahu jsem zkousel jen ty nove 41 a tam je ten tah opravdu vychytanej. 43 ale nemaji tu super mikroregulaci, myslim.
  13. Tak dneska probehlo zkouseni. Marky bez chrona opravdu moc maly na mne, chrona mi sedly vyborne. Moony na ruce taky v pohode. BP 43 byly na ruce super, korunka se nezdala, ze by mela skrabat, ale proste nechci dvojnasobne navysovat rozpocet. Takze si jen vybrat. Petite prince chrono jsou nadherny hodinky, zaujmou na prvni pohled, maji obrovsky wow efekt. Az se prehodi na cernou kuzi, budou uplne dokonaly. Na tahu se mi ale nelibi. Moony jsou proti nim trochu chrastitka (novy tah ten dojem jeste trochu umocnuje), ale zase jsou pohodlnejsi a mnohem univerzalnejsi. Navic se daji nosit uplne na vsem a vsechno jim slusi a k tomu jeden z nejsilnejsich pribeh, co hodinky muzou mit. Tak babo rad:) Muzete i vy, chlapi. Mimochodem, Antoine de Saint Exupery IWC opravdu nosil, nebo je to jen marketingovy vymysl?
  14. Na tahu me marky vubec neberou, jen na kuzi.
×
×
  • Vytvořit...