Přejít na obsah

MirBen

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

Návštěvy profilu

1 824 zobrazení profilu

MirBen's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jen sa pýtej. Všude je mají? To asi jo. Běžně v akci za 600 ojro? Nevím jestli bezne v akci, ale proc ne. Na první dobrou vidím, ze standardně kolem 800. Jo a není zač!
  2. Roupama už zase nevím co, tak slídím po netu. To co hledám pro sebe jsem nenašel, ale našel jsem mj. tohle: https://www.chrono24.cz/certina/certina-ds-ph200m--id22490486.htm Kulervoucí dealbraker to asi není, ale nějaká kačka dolů oproti koupi v ČR může potěšit.
  3. Archimede Outdoor - existuje více variant (starší/novější). Různé variace PVD, barva ciferníku atd... atd... IMHO splňují dost tvých podmínek.
  4. Zdravím všechny staré i nové, vážené i neznámé - zkrátka všechny milovníky hodinek! Nenapadlo mě kam jinam to dát (nechci zbytečně plevelit "Všeobecnou diskuzi", na to jsme jaksi ještě malé pívo tady na fóru). Je mi hned od začátku jasné, že půlka lidí mě odsoudí hned s tím, že propaguji kopie. Nechci až tak poradit s koupí/výběrem, spíš bych si rád rozšířil obzory a našel nějakou inspiraci. V poslední době mě velmi zaujal Rolex se svými Datejust modely. Nechci však dát tak velké množství peněz za hodinky a Rolex je pro mě zatím také značkou, ke které člověk musí hodně dozrát. Rád bych však znal co nejvíce hodinek, které jsou inspirovány tímto kultovním modelem. Nechci přesnou kopii! Nemusí mít ani zdaleka lunetu, ručky a indexy, ale aby měli alespoň něco z toho, prostě inspirace a velikost do těch 39mm. (zatím vím o nějakých modelech seiko, pak nějaké ty bulovy a možná starší orient.) Je jedno jestli quartz/automatika, chci si jen rozšířit obzory a třeba se to dostane úplně k něčemu jinému Ať to všem tiká Miroslav!
  5. Je to sice dost odlišný styl od těch, co jsi původně vybral... Ale co nějaké Mondaine? (téměř všechny splní velikost, minimalismus, bílé dělají též, cena ok)
  6. Pokud ti jde i o alergii, tak myslím, že pokud jsou hodinky opravdu z titanu a ne nějakou napařenou vrstvu. Pro použití a podle tvého stylu psaní a stylu vkusu je v pohodě každá značka, která ti titan dopřeje. Citizen bych ti doporučil, rozhodně lepší než Boccia.
  7. Pokud by jsi opravdu trval na nějakých těch Citizenech, nechtěl by jsi ale objednávat ze zahraničí, tak myslím, že za velmi příznivé ceny najdeš některé hodinky s vlastnostmi, které hledáš tu... http://citizen.prodejce.cz
  8. Díky, i když už mám asi vybráno (ano, bylo to rychlé), stále se nebráním možným i nemožným návrhům.
  9. Zaujala mě ta menší verze - Seiko SKX013. Díky pánové, jen ještě jedna prosba - Nějaké doporučení odkud ze zahraničí nejlépe koupit?
  10. Ano, jedna z možností, díky! Nějaké další nápady, ať je z čeho vybírat?
  11. Zdravím, po dlouhém hledání jsem konečně našel optimální oblekovky v podobě nádherných "vintážních" ruských hodinek, zjistil jsem však, že bych naopak potřeboval přesný opak - Nějaké letní hodinky sportovnějšího vzhledu, které bych se však nemusel stydět vzít i do formálnějšího oblečení. Takové hodinky, aby se nebály občas nějakého toho šrámu. Nějaké ty požadavky : Sportovní hodinky, elegantnějšího vzezření Spíše menší 39-41mm (jelikož mě příroda obdařila na zápěstí víc než dost, nebál bych se i větších) - řekněme 44-45 max. Tloušťka max. těch 13-15mm, ale čím tenčí tím lepšíAutomat bych samozřejmě raději, ale rozhodně se nebojím ani Quartzu v tom případě spíš kombinaci s nějakou technologií, alá Eco-drive, solar, nebo něco takovéhoPreferuji TAH, ale rád se nechám přesvědčit Slušná LUMI! Vodotěsnost minimálně 100M nemusí být nutně nové, bylo by to však lepšíPak je tu samozřejmě cena - jelikož jsem student, tak čím méně tím lépe, začněme na cca. 4000-5000,- Kč (vím, že se moc vykouzlit nedá, takže max. strop = 7000,- Kč). Ale rád bych se poohlédl i v nižších cenových kategoriích.
×
×
  • Vytvořit...