Přejít na obsah

Azmodan

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Azmodan's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím všechny, otázka je naprosto jednoduchá. Casio Edifice EQW-A1000DB-1AER - ano nebo ne? Přemýšlím, že si koupím rádiem řízené hodinky. Líbí se mi značka Casio a za hodinky můžu dát do 10 000. Díky za podněty a názory. Petr
  2. No já mám zatím jen ty Edifice EFA 121. a jediné co tam "nefunguje" jsou světové časy, které prostě nejdou dobře... netuším proč a nemůžu přijít na to jak to přenastavit.... ale na vzdory tomu bych tyto určitě doporučil, zvlášt když se ted dají sehnat i za 2 000,- kč )
  3. a jak sedí na ruce? Koukal jsem (ve videích) na uchycení řemínku a vypadá to velice dobře, ale tvar těch úchytů mi přišel trošku limitující, i když to se asi jen zdá... Asi hodně amatérský dotaz, ale jaké jiné sklo by to chtělo?
  4. Jaký je váš názor na tyto hodinky? Počínaje funkčností, přes design až po poměr cena/výkon. http://www.edifice-watches.eu/euro/lineup/eqw-a1200db-1aer/ Občas uvažuji o koupi nových hodinek a říkám si, když už nové tak rádiem řízené. A velmi často (většinou) skončím právě u těchto, které se mi opravdu líbí. Ani ty "obyčejné" nejsou levné. S hodinkami bych se ale vešel do cca 9 000,-kč. Tyto jsou samozřejmě někde jinde... Díky za všechny názory.
  5. Mě se právě takové hodinky líbí hodně. Bohužel ty zlato stříbrné mi přijdou že jsou zaprvé na staršího chlapa než jsem já a za druhé jen na určité příležitosti, rozhodně nejsou na výlet do lesa nebo na nákup... mimochodem, jak se sem linkují obrázky tak aby byli vidět a ne jen odkaz?
  6. ale nepřišel jsem na to jak to forum opravit ani jak ho smazat, takže bohužel...má ostuda
  7. Mě to taky hlava nebere, to může napsat fakt jen češtinářskej ignorant
  8. Hmmm...svítěj pěkně, na diskotéku snad nejsou lepší, navíc vypadají jako přístrojová deska z nějakýho letadla, na to se musí chytat baby už jen proto že se budou chodit ptát co to je já si spíš říkám, jak se tam ty čudlíky na pravé straně asi chytaj za svetr to musí být největší výhoda těchhle hodinek
  9. Založil jsem tu vlákno týkající se výměny baterie v hodinkách Casio a zachování/záruce vodotěsnosti. Chci se ještě poptat, protože tomu opravdu nerozumím, nikdy jsem se o to nezajímal, jsem jen prach obyčejnej uživatel, o co vše si říct při výměně baterie? Do hodinek se poleze a tak by mě zajímalo jaký "servis" hodinky potřebují? Chtěl bych samozřejmě zachovat hlavně tu vodotěsnost, ale věřím tomu, že věcí, které se dají "poladit" bude daleko víc. Nějaké vyčištění, výměna těsnení, promazání...co já vím co ještě... díky )
  10. Snad to sem patří. Mě se líbí tyto dva. Má to více barevných variací, Funkčnost mi vyhovuje. Jen škoda, že ty Gold se dají koupit snad jen v Indii... http://www.imghosting.cz/images/79EF_558_GOLD.jpg http://www.imghosting.cz/images/27767869_0_original.jpg
  11. hmmm...jinými slovy výrobci nepočítají, že by jejich hodinky přežily víc času než je záruční doba a i když si nechám vyměnit a "vodotěsně ošetřit" baterku u certifikovaného servisu Casio více méně to nic neznamená. Když si je utopím je to má chyba a nedokážu nikomu nic.... Má někdo zkušenost jak se frimy chovají u hodinek v záruce?
  12. Dobrý den, zajímalo by mě jakým způsobem je garantována vodotěsnost hodinek a jakým způsobem je následně řešena jejich reklamace? Svoje hodinky mám přes 5 let a docela jsem si na ně zvykl. Jsou to Casio Edifice EFA 121. Koupu se s nimi v bazéně, ale nepotápím se a pokud bych tak činil tak v bazéně max 5m (ale nedělám to). Baterku jsem v nich ještě neměnil a plánuji výměnu v servisní prodejně Casio v Brně (až bude potřeba). Nicméně nerad bych, abych si baterku nechal vyměnit, pak se s nimi vykoupal a mohl je hodit do koše. Proto se na to taky ptám. Je tedy zpětně prokazatelné, že nebyla dodržena vodotěsnost? V případě že hodinky vůbec nepůjdou a nepomůže ani oprava jak bude postupováno dál? Díky za info, názory a zkušenosti.
×
×
  • Vytvořit...