Přejít na obsah

gonga

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli gonga

  • Datum narození 11.7.1970

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Sever

Návštěvy profilu

1 897 zobrazení profilu

gonga's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Od doby, kdy jsem si přečetl tuto recenzi, jsem po nich toužil a dnes se podařilo. A ano, mají něco navíc. Zejména pro nás, ročník 70.
  2. gonga

    Steinhart - Limitky

    Ahoj přikládám moje limitky, získány jako dárek od kamaráda. Steinhart El patron 41/50. Ještě byla chromovaná verze s bílým cifrem, podle mě mnohem elegantnější. Tyto na první pohled a zejména na fotografii působí dost nevkusně, ale na ruce (zvlášť když jste trochu tmavší typ) jsou moc pěkné. Nu, posuďte sami. Link na stránku výrobce: http://www.steinhartwatches.de/en/EL-PATRON-GOLD,5.html
  3. Nádherný, kultivovaný kousek. Velká gratulace.
  4. Ještě bych poprosil , nějak nemohu najít zrovna ty z přiloženého obrázku, děkuji za odkaz.
  5. Děkuji moc všem. Myslím, že to takto bohatě stačí.
  6. Ahoj , zdravím všechny nadšence a dovoluji si poprosit o radu. Sháním pro svého kamaráda hodinky, digitálky pro jeho 10 letou dceru. Vím, že na trhu je spousta šmejdů k ničemu, chtěli bychom proto něco vkusného, relativně kvalitního, ne moc drahého, prostě pěkné hodinky pro takové dítě. Bohužel v digitálkách se vůbec nevyznám, tak si dovoluji vznést dotaz. Podmínkou je aby měly stopky, případně ještě nějaké jiné sportovní vychytávky. Díky za všechny dobré rady.
  7. Do Damaska? Nikdy! To by se mi nemohlo stát, protože Damasko jsou naprosto boží. Jejich technické vychytávky mě uvádějí do vytržení , zvlášť když vidím, že pouzdro je vyrobeno z oceli, která je tvrdší než ostří mého velice kvalitního japonského nože Al mar.
  8. Sakra ty jsou pěkný! Tedy alespoň z toho mála co je vidět.
  9. Ale jinak jsem, pánové, samozřejmě rád, že jsem Vám zpestřil nudný pondělní podvečer, byť ne právě šťastným způsobem. :-)
  10. Já to snad raději smažu, když si navíc uvědomím, že ty hodinky nebyly Festiny , ale Certiny, tak to fakt celý byl krok vedle.
  11. Nikoho nechci urážet, třeba na to přijdu taky. Jen mi v současné době nevoní. Nejsem chytrej, resp. nesnažím se být. A pokud je někdo tak malicherný, že by ho můj názor takřka laika, mohl urazit, pak tedy pardon.
  12. Ahoj, jsem gonga, hodinky mě berou opravdu jen krátce a jsem si zcela jist, že mě po chvíli zase pustí a pak zase chytnou, prostě klasická chrononemoc s periodickým průběhem. V tuto chvíli jsem ve fázi výběru pořádných hodinek, můj budget je poměrně omezený, tak jsem si pořídil prozatím je prďácká oranžová monstra. Dokud mě hodinky moc nebraly , nosil jsem quartz Festiny ODC one, které mě zaujaly minimalistickým designem a tehdy pro mě naprosto úžasnou věcí, safírovým sklíčkem. Několik let jsem byl u vytržení z toho, že se nedá poškrábat. V budoucnu bych si rád pořídil pořádné hodinky s inhouse kalibrem, ovšem nic od velkých firem typu Rolex, Omega, Longines. Nemůžu si pomoci, ale tyhle voňavky mě prostě netáhnou. Zejména Rolex na mě působí (a třebaže za to ani nemůže) jako značka snobů (mejitelé, prosím, neuražte se) resp. lidí, kteří si je kupují proto, aby ukázali, že na ně mají. Jasně, neříkám tu nic objevného, vím. Navíc takových tady na fóru snad ani moc nebude. Vzhledem k tomu, že se mi líbí čistý, minimalistický design (i přes ta monstra na ruce) to v budoucnu to vidím nejspíš na něco od Nomos. Anebo taky něco úplně jiného. Jinak mě baví comp, muzika, pěstuji bonsaje, orchideje, kapradiny, jednou bych rád akvárium, sem tam si vystřelím (jedině do terče, na zvěř nikdy, to považuju za pokleslou zábavu) a mám rád pěší turistiku. Mějte se a ať se Vám daří.
  13. A co tyto http://www.nomos-store.com/en/Watches/Model-series/Ludwig/Smaller-watches-with-manual-winding/Ludwig-33-anthrazit-sapphire-crystal-back.html . Ale zase to není zlatý, sakryš.
  14. Vím, nemají černý cifr, přesto si myslím , že stojí za kouknutí http://www.christopherward.co.uk/men/dress/c50-cosc-gwt.html . Moc pěkné, decentní, COSC certifikace. Až na ten černý cifr...Ovšem výše zmíněné Tissot opravdu vypadají moc pěkně.
×
×
  • Vytvořit...