Přejít na obsah

poldík

Členové
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Karlovarský kraj

poldík's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím tak jen pro úplnost hodinky byli až v Německu (výměna modulu) teď už vše v pořádku vše maká. Jinak neví někdo kam kouknout chtěl bych na ně kovový pásek? Udělal jsem dotaz na Fast ty ho neumí??? jen ten karbonový.
  2. Tak posláno na reklamaci vráceno za měsíc a stále stejná závada nejde budíček.
  3. Zdravím tak dneska jsem si koupil tyto hodinky Casio G-Shock GPW-1000 jsou to parádní ruhle už jsou to moje třetí G-Shock ale fakt dobrý. Mam je z druhé ruky ale dva měsíce staré a ta cena se dala akceptovat ale těch 22000,-Kč je fakt moc. Ale nějak se mi nedaří naštelovat budíka ani podle návodu.
  4. Zdravím,tak včera jsem si pořídil za dobrou cenu tyto Steinhart Forty-Four z roku 2012 a chtěl bych se zeptat na to druhé pásmo ta ručička je za druhou hodinovou? Zdá se mi, že se mi občas zasekne tak nevím ? Jsou v pěkném stavu žádný ťukance a ani vrupy na pouzdře. Mám celé balení i záručák a koupě za 4500,-Kč je dobrá. Jinak přesnost od včera 1s -/24h.
  5. Zdravím, dlouho jsem se rozhodoval jaká Casia a padla volba na tyto G-Shock Rangeman tak pár fotek přidávam absolutně bezůdržbové.
  6. poldík

    Seiko SKX007

    Ahoj mam také SKX007 a chtěl bych na ně dát safír ale jelikož to origo nedělají nevíte zde někdo kde lze toto udělat někde jsem to tu četl, že to dělají ale nemůžu to najít. Moc děkuji za typ
  7. Jo jo to snad nebude, už jsem se byl potápět a zatím dobrý
  8. Tak zdravím, hodinky se mě vrátili vše maká jak má mám prodlouženou záruku a poslal 2x strap
  9. Ahoj tak jsem provětral prim sport, na plavání jsme na koupališti v Mikulově.
  10. No uvidíme hodinky jsou pěkný ale ten strojek? nebo pověstná polská přesnost? Podle mě to zmrvil ten hodinář při prvním servisu.
  11. Ahoj, tak jsem celkem zklamán i po měsíci kdy mi přišli se servisu mě zase přestal překlápět datum a nejvíce mě naštvalo po právním plavání v bazénu se orosilo sklo tak nevím kde je problém posílám nazpět ale ta komunikace ach jo
  12. Ahoj tak se mi vrátily moje G.Gerlachy od Poláků ze servisu zde foto.
  13. poldík

    Seiko SKX 007/009

    Ahoj, mam Seika SKX007K2 a chtěl bych na ně safír kde ho lze sehnat pokoušel jsem hledat ale moc jsem toho nenašel? Děkuji za info .
  14. Ahoj chci se zeptat kdo měl G.Gerlachy už se mi stalo ze se mi zastavily ale ručička běžela
×
×
  • Vytvořit...