Přejít na obsah

Cleric

Členové_50
  • Příspěvky

    111
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Cleric

  • Datum narození 6.12.1984

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Kolín

Cleric's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Tak můj hvězdný tým taky ještě hraje, ale na druhým konci tabulky HC Energie K. Vary :D
  2. Vracet jej nebudu, max časem prodám a koupím něco jiného. Čistě prachy za kolo mě trápit nebudou, defakto na tom můžu jen a jen vydělat, i když se to tak nezdá. Jediný za co jsem utratil kačky byl vercajk a spotřební nesmyly, které si mohu přenést na nový bike. Jezdit se na tom dá, jen to nebude to pravý ořechový, jak se říká......
  3. Je to cajk, jen si na něj budu muset více zvykat a hlavně jej používat
  4. @Gustaf Já to bral dle této tabulky a dle dvou doporučení z prodejen s koly. Navíc 15 a 16 mi přijde spíš jako dětská velikost, kterou tam snad ani neměli.
  5. S představcem nehnu, ten je dle mě na doraz. Sedlo bych mohl posunout trochu dozadu, tak cca o 2 cm dozadu. Jen se s tím nechci teď babrat, mám v plánu koupit jiný.
  6. Neměl mě zatím kdo vyfotit jak na něm sedím. Imbus netřeba, je tam rychloupínák.
  7. Rám mi přijde naprosto v pohodě, tam problém není. Ten jsem si vyzkoušel ve dvou prodejnách. Zkoušel jsem i verzi s 27.5" koly i s 29" a 29" mi prostě sedlo více. Sedlo půjde o kus níž, byl jsem jej ještě projet a nemám z toho dobrý pocit. ( jízda OK, ale slejzání je dosti mizerný)
  8. Já to beru z pohledu totální amatéra, na kole jsem naposled seděl před 10ti lety a to už ani nevím co to bylo za herku. Pak už jen na koloběžce. Takže si nechám rád poradit, ale nakonec to bude na mě jak mi to bude vyhovovat.
  9. Zkusil jsem projet náš blok a nebylo to špatné, výš jej určitě dát již nemohu. Až se udělá lepší počasí tak zkusím delší trasu a trochu si s tím ještě pohrát....
  10. Ok tady jsou, provedl jsem malou korekci sedla a zvedl jej o cca 3 cm nahoru. Já to bral dle levé nohy, tu mám lehce po nehodě a nejsem schopen ji zcela narovnat. Slézání je teď trosku problematičtější.....
  11. Mám nějakých 168 cm podle poslední lékařský prohlídky a jelikož mi je přes 30, tak už asi nerostu. Ono to bude hodně dělat ta prazvláštní kombinace 17"/29". Opravdu když natáhnu nohu, mám ji rovně a na zem dosáhnu tak akorát abych si nerozbil hubu při stání. Mohu zkusit dát sedlo o kousek výše, ale nevím zda to nebude horší. Jinak k těm záměnám, radši jsem zkontroloval zda mám správný rám :D
  12. @Gustaf Mám 17" rám a 29"kola. GT jsem zavrhl, bylo na mě moc dlouhý. Jinak sedlo mám vysoko tak abych měl nataženou nohu při dolní uvrati.
  13. Blikačky koupený, blatníky už taky. Odrazky vyhodím jen jak bude trochu času. Právě že jsem senzor kontroloval, ale přijde mi jako by se nechtěl spárovat. Vzdálenosti jsou OK.
  14. Jop tohle, až projedu první garančkou půjde dolů. Samolepky v kolech půjdou dříve, ty jsou jak pěst na oko.
×
×
  • Vytvořit...