Přejít na obsah

phweb

Členové_50
  • Příspěvky

    133
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Rado, Hamilton

Návštěvy profilu

979 zobrazení profilu

phweb's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Rád bych pořídil novější Ipad. Nemusí být nijak extra výkonný, základní Ipad 2021 64 GB je naprosto dostačující (a sedí k němu Pencil 1 i klávesnice, které máme). Zvážil bych i Air nebo pro, ideálně v kombinaci s Apple pencil 2. Max cena u jiného typu 8k (což je cena nového 2021) u základního 2021 samozřejmě adekvátně méně. Díky za nabídky i možnost inzerce.
  2. No ale zase nejstarsi zijici kocky se pohybuji kolem 27, tak uz na to muze aspirovat.
  3. Asi to bude krizene se zelvou, ale do rekordu ma jeste daleko. Creme puff se dozila 38 let. Musim rict, ze mne tyhle udaje, jako spolubydliciho 6 kocek, ponekud desi.
  4. Cese se docela rad, delame to pomerne casto, ale stejne je to trochu boj s vetrnymi mlyny, vecne se mu to cuckuje. Obzvlast kdyz jsme chvili pryc.
  5. Tady jeste zminovany bracha. Je asi nejmazlivejsi ze vsech a taky totalni salamista. Na chvili se vzbudil, kdyz jsem ho podrbal na brichu, mrknul kolem a pak zase do rise snu.
  6. Jsem slepy, nebo v seznamu nevidim kancelarske zidle? Pripadne nejsou na prodej?
  7. Clovek si rika, jak to genetika vlastne funguje... Matka s dcerou, brachu ma cernobileho dlouhosrsteho a dalsi dva sourozenci byli taky dlouhosrsti - cernobila kocka a mourovaty kocour.
  8. Ono to ocividne neni zadny cesky maly podvodnicek... Vzhledem k tomu, ze uplne stejne nebo hodne podobne schema stranek a produktu, vcetne fotek, lze najit i v jinych zemich, tak to bude nejspis nejaky vetsi zastresujici obchod. Mozna primo cinan. Kazdopadne, protoze to ma logo Seika, tak je to jednoznacne padelek a meli by na to vlitnout celnici. I kdyz pochybuji, ze bude mit prodejce velky sklad hodinek v tom panelaku, kde ma sidlo firmy.
  9. Video to sice neni, ale treba se taky dokopu nejake natocit (jen nevim jestli by nekoho bavilo treba dvouhodinove video siti pasku )
  10. Ten vetrnik asi nutne potrebuji. Nevi nekdo kde se to da sehnat?
  11. Bez zbrojaku to nevyzvednes a delat si ho jen kvuli tomuhle nema cenu. Za litr to od tebe, pri trose stesti, nekdo koupi, ale moc lidi tyhle kramy nechce. Budes s tim mit jeste zbytecne behani a papirovani, takze bych mozna zvazil, jestli ho tem policajtum nenechat.
  12. Nejstarsi stale podporovany je tusim rok 2017 nebo 2018, takze starsi nechci.
  13. Sice ještě nejsem na 100% přesvědčený, že chci přejít kompletně na ekosystém od Apple, ale kdyby někomu přebýval nějaký použitelnější Macbook za rozumnou cenu, ujal bych se ho. Měl by podporovat aktuální OS Sonoma a mít úhlopříčku 13". Nějaké kosmetické vady mi nevadí a cenu si představuji do 10k. Díky za případné nabídky a možnost inzerce.
  14. Nahodou mu to docela zafungovalo a ocividne z toho mel i docela dobrou naladu . Mne se na to libil komentar Vaclava Dolejsiho a jeho vyraz "prizdihrac"
  15. Zabranit necemu takovemu preventivnimi opatrenimi jiste s velkou pravdepodobnosti lze. Ale malokdo z nas chce zit v zemi typu Severni Korea. V otevrene a svobodne spolecnosti takovemu typu utoku zabranit proste nelze. Kdyz instalujeme ramy, vybere si jine misto, kdyz zakazeme legalni zbrane, sezene si nelegalni. Kdyz vymytime nahodou (ciste utopicky) i ty nelegalni, pouzije neco jineho - vybusniny z bezne dostupnych surovin, ziraviny, jedy nebo se proste nekde projede autem. Jsme extremne bezpecna zeme a delat plosna opatreni na zaklade jednoho takoveho excesu nepovede k nicemu jinemu, nez omezovani vsech, bez realneho ucinku. Kdo vymeni svobodu za trochu bezpeci, nezaslouzi si ani jedno.
×
×
  • Vytvořit...