Přejít na obsah

LenkaV2

Členové_50
  • Příspěvky

    135
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli LenkaV2

  • Datum narození 9.4.1979

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Seiko, Casio

Návštěvy profilu

2 090 zobrazení profilu

LenkaV2's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj, mám iPhone 12 víc jak 5 týdnů, nosím v kapse bez dalších předmětů a škrábanec žádný....tak snad to tak i zůstane
  2. Ahoj, ultraboosty jsem už párkrát prala a přežívají bez úhony (400 otáček, cca půl hoďky...). Jestli je to lepší než mýdlo a kartáč těžko říct....asi ne. Ale občas je vezmu bez ponožek.... Každopádně nejprve předmyju podrážku, pak teprve do pračky.
  3. Úlovek z výprodeje v Humanicu (Arkády Pankrác), boty na podzim, zimu jsou vyřešený
  4. Taky jsou dobrý tzv. chlebový placky z Lidlu, když je italský týden.....vypadá to jako tortilla, je to dobrý a jako těsto na pizzu vyzkoušeno. Nicméně kdo máte při ruce Gran Moravia, prodávají už předpečené placky na pizzu, 2 ks pár korun pod stovku a jsou super!!!
  5. Milá domluva, rychlý obchod, vše v pořádku. Díky! Lenka
  6. za málo....já myslím, že limit výdrže telefonu je leckdy spíš baterka než výkon (samozřejmě nemluvíme o telefonech za 4tisíce apod.), ale teď jsem u Honora 8 dávala měnit baterku za 700,- a jede dál...
  7. NFC používám hojně a žádný problém. Baterka je jednodenní, ale večer mám většinou ještě 20-35% a to je v provozu dost....
  8. Prima, díky za zprávu!! Sice mám nahraný otisk dvakrát, mám s ním trpělivost, ale občas teda....
  9. Ahoj, já mám Xiaomi Mi 9 SE! Cca tři týdny, před tím jsem měla 2 roky a 7 měsíců Honor 8 a ještě předtím rok Honor 7, takže jsem několik měsíců čekala na Honor 20 s kterým to ale dopadlo jak asi všichni víme a jelikož jsem se už prakticky nemohla vzdálit od nabíječky a tudíž nemohla čekat kdy a jestli půjde Honor 20 do prodeje, rozhodla jsem se pro záložní variantu Xiaomi Mi 9 SE. Chtěla jsem ideálně telefon max. do 150 mm, aktuální model, NFC,......a velmi slušný foťák. Po třech týdnech nemůžu říct, že by mi něco vyloženě vadilo. Chvilku trvalo zvykání na jinou nadstavbu Androidu, ale žádnej problém, naopak ovládání gesty je super. Rychlost bez problémů, žádné náročné hry nehraju....fotí skvěle (zatím nevyzkoušeno za blbýho světla, ale to je u mě dost nedůležitý...z převážné většiny fotím venku za světla). Jediná "slabina" je asi čtečka otisků v displeji, prostě ta technologie není ještě tak vychytaná, tudíž ne tak rychlé přesné jako na zádech, pod displejem, v tlačítku.....občas to chce trochu trpělivosti. A klidně se ptej .... :-)
  10. jasně, chápu...pro mě byla stejná hranice 150...i když čím víc si to člověk osahává, tím víc si na ty pádla zvyká :-)
  11. Ahoj, mám druhý týden Xiaomi Mi 9 SE a nemůžu mu vytknout vůbec nic. Jasně tenhle typ čtečky v displeji není tak rychlý jako jakákoliv na zádech, ale problém s ní nemám. Jinak jsem přešla z Honoru 8, který jsem měla 2 roky a 7 měsíců, což je bezkonkurenčně nejdelší doba jakou jsem kdy jeden mobil měla. Kdyby Ti nevadil starší model, Honor 10 bude určitě taky fajn. Oba jsou teda do 150mm, ale na dnešní dobu hodně kompaktní telefony. Telefon nosím z 99% v kapse a bez problémů.
  12. Honor 8 jsem teď používala víc jak dva a půl roku. Nemůžu proti němu říct vůbec nic. Výkon fajn, fotky pěkný, pro mě super velikost,..... poslední půl rok už byla na odchodu baterka, takže jsem se od nabíječky vzdalovala pouze s nabitou powerbankou, ale myslím, že na to měla nárok. Minulý týden jsem (po nekonečném čekání na Honor 20) už nevydržela a koupila Xiaomi mi9 SE. Rozhodující byla velikost a parametry foťáku, podpořené recenzemi.... Tak zatím ho mám krátce, ale žádná zásadní výtka. Prostředí tý nadstavby je jiný než u Honora, to je o zvyku, ale zatím sympaťák :-) Kdyby měl někdo dotazy, jsem tu :-)
  13. Já čekala od podzimu na Honor 20.....a teď tohle?!?!?!
  14. I já se připojuji s chválou! Dnešní návštěva vašeho obchodu byla velmi příjemná!! :-)
  15. Bačkory je přesný slovo! až narazím na nějakou dobrou koupi, vezmu další :-)
×
×
  • Vytvořit...