Přejít na obsah

Tea

Členové_50
  • Příspěvky

    391
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    [jmeno].chronomag@gmail.com
    Nomos, Stowa, Omega, Seiko

Návštěvy profilu

4 581 zobrazení profilu

Tea's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Tea

    ČAJ

    Jo, trochu jsi to přetáhl, jak píše wawrik Na G bych vzal menší konvičku, ale pokud to chceš do 350 ml, zkus menší množství čaje (8–10 g), teplota 60–70, čas poloviční, cca 90 sec. Japonce dost ovlivní i tvrdost vody.
  2. Rychlá domluva, ještě rychlejší zaslání. Díky!
  3. Rychlá domluva, osobní předání, prima popovídání. Doporučuji.
  4. Jsem rád, že mohu založit hodnotící vlákno pro tichého člena Tomáše. Osobní setkání, příjemnej pokec, vše, jak má být. Díky.
  5. 75ks limitka kooperace webu Hodinkee a Nomos právě v prodeji. Model Club Date 38 ve čtyřech barvách: https://shop.hodinkee.com/products/nomos-club-38-limited-edition-for-hodinkee-terracotta Neváhej a toč!
  6. Jarda je skvělý, nabídl nadstandardní servis, vše domluvené klaplo. Díky.
  7. Nomos ve spolupráci s Fratello magazínem nachystali 100ks limitku Blue Panda. Po předchozí úspěšném releasu 25ks limitky nizozemského online watch magazínu nachystali pro letošní rok novou, alespoň za mě atraktivnější, variantu v modré. Oproti předchozímu exkluzivnímu počtu navýšili i počet ks na 100 při zachované ceně 4620 EUR. Základem modelu je Zürich World Time 39.9 mm, uvnitř tiká inhouse DUW 5201. Více info na Fratello
  8. Ach jo, ty anglický “uvozovky” namísto „českých“ v úryvku textu knihy na víku jsou tam jako pocta Anglii?!
  9. S Johnym94 skvělá a rychlá domluva, pivo a pokec o hodinkách. Díky a doporučuju. T.
  10. Rychlá a bezproblémová domluva, osobní vyzvednutí, doporučuji.
  11. Stowa připravila ku příležitosti 95. výročí svého založení limitku fliegerů v počtu 95 ks. https://www.stowa.de/en/verus+40+vintage+limited.htm Co se ale nepovedlo, je zmršená podoba (fanoušky jinak adorovaného) starého loga. Litery ve staré verzi měly vyladěné proporce – de facto je to Futura Paula Rennera s customizovaným znakem S. To, co je na cifru nyní, je k pláči. Možná, že když Jörg viděl, co se chystá, vzal roha (a to se nezmiňuju o kombinaci s Benguiatovým Bauhasem ve spodní části)
  12. Perfektní domluva, setkání, pokec o hodinkách incl. Těším se na další obchod. Díky.
  13. Jo, bral bych ty světlé nebo naopak černé. Oba modely mají červenou vteřinovku, což mi připadá skvělý. Ten červený akcent krásně funguje třeba na 12 v limitce pro MSF, kterou každoročně vydávají (a ze které jde 100 E za prodaný kus právě Lékařům bez hranic).
  14. Nomos připravil limitovanou edici modelu Tetra ve čtyřech barvách, každý model po 175 ks – jako připomínku 175 let hodinářství v Glasshütte. Uvnitř tiká jejich automat s neuvěřitelnou výškou strojku 3,2 mm a třiačtyřicetihodinovou rezervou. Tak rychle, než to smažou ostatní vykoupí
  15. Tea

    Stowa - nový majitel

    Tak už je to tady, Jörg Schauer opouští Stowu. info z newsletteru: ... Mr. Schauer will be devoting himself from now on to his own projects and will therefore no longer be working for STOWA. We regret Mr. Schauer's personal decision and thank him for the many successful years with and for STOWA! The management at STOWA will be taken over by Mr. Kevin Müller, who has been working for STOWA for more than 4 years, as General Manager. Together with the STOWA team, high-quality watches with a good value for money will continue to be produced in Engelsbrand in the Black Forest according to the motto schön.gut.wahr. (beautiful, good, true). ... T.
×
×
  • Vytvořit...