Přejít na obsah

stosi

Členové_50
  • Příspěvky

    1 468
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

4 132 zobrazení profilu

stosi's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Tak jsem to nepochopil.. spíš jsem to bral jako "Samsung mi už do baráku nesmí". Vypalování a degradace displeje je aktuálně spíš okrajový jev, týká se všech amoledů, ale pokud člověk pošle telefon za 2 roky do důchodu, je to v pohodě. Výdrž je u S10 strašná, a proto bych do toho taky nešel... Pořád doufám, že Samsung začne odlehčovat nadstavbu, zejména z pohledu plynulosti mají co dohánět..
  2. Tenhle přístup je střelba do vlastní nohy, a bohužel ho provozuje 99% spotřebitelů. Nemyslím to zle, ale doba se hnula... Taky jsem měl šílené Sony Ericssony, HTC s win, za 15 a víc tis. (tj. za víc, než iphony v dnešních cenách), a mohl bych vzpomínat podobně. S mobilními telefony pracuji denně, a z vlastní zkušenosti všem vždy doporučuji, ať zapomenou na vzpomínky (taky přece neřešíme 20 let staré Pentium II, když kupujeme nové PC), ujasní si, co od toho chcou, a v dnešní době není problém zjistit, jak si ten který telefon stojí. Zdroje v angličtině jsou taky bohaté, a když si člověk dá trochu práci, tak zjistí i tady ty detaily z běžného provozu. Osobně mi Samsung není sympatický z mnoha důvodů, nicméně, S11 zase důkladně prozkoumám, ať se nestřelím do té vlastní nohy :-D.
  3. Mohu potvrdit. V oběhu máme 20 kusů, všechny používány bez obalu a krycího skla, a zatím se to projevilo u 4 exemplářů. Reklamace z výše uvedeného důvodu zatím na nule - všichni lepí skla .
  4. Mít podlahovku všude je sebevražda. Pod dlažbami je fajn, ale když jsem třeba v kuchyni delší dobu, a jede podlahovka, je mi to chvílemi až nepříjemné. WC, koupelna, předsíň - tam je podlahovka k nezaplacení. Jinak dřevěné podlahy - ty jsou pocitově teplé samy o sobě, a radiátory se dají zapustit do podlahy, teď nevím, jak se tomu říká :-D, ale vidím jen hliníkovou mřížku.
  5. upload jinam, tady odkaz ke stažení...
  6. Byl by zájem o srovnávací fotky 11, 11pro, pixel 3 (možná i 4), mate 30 pro a Oneplus 7 pro? Někdy v druhé polovině října bych většinu z toho měl mít na stole. Můžu ještě přihodit Mi 9 a Note 10.
  7. Holka chudák. Klasická oběť ambiciózních rodičů. Nicméně... je to prdel :-D
  8. Dostala se ke mě informace, že kyslík umí udělat neomezené volání i SMS + 5Mb/s (na HD stream YT stačí) bez FUP za 699,- Kč vč. DPH. Stačí to prohnat výpovědním oddělením. Na český trh docela slušná nabídka. Jakmile se ke mě dostane info jak to vypadá s neomezeným voláním+SMS+20Mb/s (bez FUP), podělím se. Tohle bude tarif, který svými parametry konečně nesvazuje, a na hotspot taky ideál.
  9. Tehdy nebyla limitující optika, ale čipy . Pokud budou chtít zachovat nějakou reálnost (bez zásahu "umělé inteligence", která to často dost zkreslí), budou muset hrábnout do konstrukce a posílit optiku. To bych viděl jako výzvu třeba zrovna pro Apple, který si architekturu střev dělá komplet sám. Dají zase 1.800 mAh baterky, na to jsou jejich uživatelé zvyklí, a zapustí pořádný modul :-D.
  10. Jak čtu to tvé vybírání, budeš to mít těžké, a až to rozlouskneš, spokojený stejně nebudeš. :-) ale přeji ti, samozřejmě, zdar
  11. A za rok bude co? :-D V zásadě pořád to samé, ta optika není nafukovací, a fyzika občúrat nejde.
  12. No.. jednou za rok sednu, a na týden hry zapnu... Říkal jsem si, že bych zase něco dohnal. Nějaké ty Wolfensteiny, Call of Duty,... Takže popřemýšlím, jestli mi to za to stojí - protože plynulý notebook je pro mě asi důležitější.
×
×
  • Vytvořit...