Přejít na obsah

roland0

Členové_50
  • Příspěvky

    110
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno, Medlánky
  • Fanoušek značky
    orient, tag heuer, rolex, panerai, seiko, casio

Návštěvy profilu

1 085 zobrazení profilu

roland0's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Na palubě Boeingu přistoupí letuška k Arabovi a ptá se: "Budete si přát něco k pití ?" Muž klidně odpoví: "Ne, díky, za chvíli budu řídit..."
  2. Samotného dárce to dost zajímalo, co mi to vlastně dal, byl to pozůstatek po jeho předcích. Takže se můžu s klidným srdcem pustit do rekonstrukce, chce to trošku rozleštit, než si to finálně někam vystavím .
  3. Sestřička přinese ukázat tatínkovi nově narozené dítě a říká: "Gratuluji, máte digitální dítě." Otec s údivem reaguje: "A co to jako má znamenat??" Načež sestřička s šibalským úsměvem odpovídá: "Nemá ručičky."
  4. čau, známej mi daroval nějaký vintage hodinky, bohužel se mi o nich nepovedlo najít vůbec nic Na jedněch je nápis Reelle, druhé jsou noname. Nezná někdo, prosím, období, původ, cokoliv ? více foto zde https://photos.app.goo.gl/XL6rRDSlHiWBE8qL2
  5. Having sex with four people is called a foursome, having sex with three people is called a threesome ... ... Now I know why people call me handsome
  6. Informační kyvadlo, pro výběr správných hodinek nutnost!
  7. Proč by měl být vtip u každého příspěvku ? Na to si pánové založte vlákno vtipy, tady je humor ! Abych nebyl out, nahodím něco o času. Chuck Norris si dával závod s časem... Čas stále běží.
  8. Za 100 let už nekoupí ani ojetou X5. Dále si dovoluji upozornit na inflaci, ropnou krizi, atd..
  9. budiž mu odpuštěno.. https://www.youtube.com/watch?v=A5zkeMt1Nkw
  10. Když se ti to nelíbí, tak to nečti vojto! same logic
  11. "Kouřit sice nepřestanu, ale pít budu dál."
×
×
  • Vytvořit...