Přejít na obsah

radiusb

Členové
  • Příspěvky

    49
  • Registrace

  • Přítomen

radiusb's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pravda, omlouvám se.. zde je odkaz, barva řemenu by mohla být ještě trochu světlejší, ale i tohle splňuje rámec mých představ, co se řemunu týče.. https://www.keepthetime.com/product/lum-tec-rr5-automatic-watch/
  2. Nic co by úplně sedělo předstvavám, ale pár zajímavých odstínů mají. Máš nějaké zkušenosti s kvalitou? Za 16,6 Euro se trochu obávám..
  3. Na strapshopu nic, tam jsem začal, jako vždy :-) Řemen na míru je možností, kterou jsem zatím neřešil. Zatím jsem vždy našel řemen dle představ, tentokrát se to nedaří - obvyklé odstíny hnědé se mi nehodí. Jsem příliš posedlý estetikou. Obecně.
  4. Předem se omlouvám se, pokud to sem nepatří.. Nikde nemůžu sehnat kožený, světle hnědý, případně béžový, řemen o šířce 24 mm s tmavým prošitím a ideálně PVD sponou. Bohužel, mám jasnou představu o tom, jak by měly hodinky s řemenem ladit a nedaří se mi najít nic kvalitního. Děkuji za tip.
  5. Předem se omlouvám se, pokud to sem nepatří.. Nikde nemůžu sehnat kožený, světle hnědý, případně béžový, řemen o šířce 24 mm s tmavým prošitím a ideálně PVD sponou. Bohužel, mám jasnou představu o tom, jak by měly hodinky s řemenem ladit a nedaří se mi najít nic kvalitního. Děkuji za tip.
  6. Dlouho jsem s tím bojoval, ale už se smířil s tím, že lepší to u nás nebude.. co se hodinek mé partnerky týče. A tohle je ještě top z toho, co jí tady (ne)tiká. Už jsem si na ně zvykl.
  7. Na ty jsem taky zapomněl. Díky moc. Musím říct, že Magrette pro mě rozhodně mají určitý "sexappeal". Nemáte čistě náhodou někdo fotku na ruce?
  8. Zřejmě proto, že pro mě není tak úplně mrtvý. Ale jsem rád, že se shodnem na tom, že je mrtvý pro tebe :-). No hate..
  9. Díky, ale málo "módní".. spíš takové heritage, čili zase spíš pro mě.. :-)
  10. huz46212 No offence, ale z tvých příspěvků, a to i v jiných diskuzích, jsem pochopil, že vyznáváme zcela odlišené hodnoty, lidské i nákupní. Já chci koupit synovi hodinky k patnáctým narozeninám, jako památku na daný okamžik a ty mě posíláš pro zlatý řetěz do zastavárny. Vlastně ani nevím, proč na to reaguju. Asi tě chci poprosit, abys pod mé příspěvky dále nepsal a nezahlcoval diskuzi, která pro mě má určitou důležitost, podobnými nesmysly. Jinak všem děkuju, stále nemám rozhodnuto, každopádně koupím hodinky a nic jiného. Kdybych chtěl něco jiného, neptal bych se tady, ale na specializovaném webu. Rozpětí zůstává +- 15000 max.
  11. No, to téma asi nemá smysl rozebírat, zvláště ne tady. Nicméně k tomu dodám, že se snažím, aby můj život měl nějakou úroveň a návštěvy zastaváren přenechám jiným. Přeci jen, ti lidé, kteří tam prodávají šperky, jsou obvykle v nějaké tíživé situaci a jakýkoli dárek takto koupený, a to nemluvím o jeho použitosti, by v sobě nesl negativní energii. Ale nikoho nepoučuju, jak má žít a jaké má ctít hodnoty. Pro mě absolutně nemyslitelné, o zlatém řetězu ani nemluvě. Přesto díky za podnět.
  12. Zajímavá volba. Zkusím se s tou představou poprat, protože původně byla úplně jiná. Z praktického hlediska by měly zelenou. A až je nebude chtít, vždycky se najde v okolí někdo, kdo po nich občas sáhne :-)
  13. Jako že bych šel koupit k 15-tinám zlatý řetěz do zastavárny? :-) Fakt ne, díky. No offence.
  14. Pak mě napadá jen Jetsurf, ale ten je taky za nesmysl.. tak možná mrknu na něco od SWATCHe, ten mám rád a být teenagerem, asi by mě neurazily..
  15. :-) Tak jsem to nemyslel.. Tatínek má momentálně namířeno na Submarinery a u nás se ví, že nejsou za pětikačku, takže... CHW byl dobrý tip - jen na těch "akčních" se mi něco nezdálo - našel jsem jejich fotky na zahraničním fóru a nebyl si jimi jistý.. Co se týče zlatého řetězu, tak sám bych si ho na sebe vzal max. na karneval (nic proti gustu) a mladý má vkus po mně, tak bych s tím těžko uspěl.. Co se týče hodnoty, tak myslím i tady platí, že je též ihned po koupi likvidní za podstatně nižší cenu.. Elektroniky máme doma až moc, kolo parádní.. Čili díky, ale zůstanu u hodinek..
×
×
  • Vytvořit...