Přejít na obsah

Dor

Členové_50
  • Příspěvky

    105
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

1 481 zobrazení profilu

Dor's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Rychlé a férové jednání. Hladký průběh obchodu. Vše naprosto bez problémů. Až bude Locky sám něco prodávat, vím, že do toho můžu jít bez obav. Mohu jen doporučit! Díky za obchod.
  2. Rychlá dohoda a max. spokojenost s předmětem obchodu i jeho dodávkou. Doporučuji.
  3. Dor

    Markyninovy hodinky

    Tak to se u Tebe moc neohřály. Ty oblekovky Seiko, co sis vybral, vypadají dobře. Tedy až na tu korunku :-)
  4. Dor

    Atelier Jeronimo

    Líbily se mi Certiny v prodejním vlákně. Tedy ne hodinky jako takové, ale provedení přebroušení. Napsal jsem Jeronimovi, kde si to zadal. Čekal jsem servis nějakého AD swiss made. Teď jsem projel celé vlákno ..... Klobouk dolů, Jeronimo!!!
  5. Dor

    Markyninovy hodinky

    Už nemají ani modré ani černé. Časem třeba rozšíří sortiment i o větší průměr. Že kvalita provedení je vyšší než minimálně u Seiko 5 je asi jisté a není to taková tuctovka, co mají skoro všichni. Co ale ve srovnání s Armidami, jejichž kvalita je ve své cenové kategorii příkladná?
  6. Dor

    Markyninovy hodinky

    Jak dorazí, tak sem prosím hoď co nejdříve fotky a dojmy. Mně se líbí. Vypadají solidně zpracované, bytelný tah s DOXA extenzí a spolehlivý stroj uvnitř. Kdyby dělali větší, uvažoval bych o nich.
  7. Tyto El Primero jsou vskutku nádherné hodinky po všech stránkách!! Už nějaký čas je mám za svého favorita numero uno. Značka, retro design, velikost, krásně zpracovaný a superrychlý motor, preciznost v každém detailu ... Jen by to chtělo lepší a větší fotky, aby ty detaily vynikly :-)
  8. Kvalita se skrývá v detailu. Zde díky dobrým snímkům to je více než patrné.
  9. Věcné a rychlé jednání při výměně. Rychlá platba. Oboustranná spokojenost. Doporučuji.
  10. Upozorňuji ještě na efekt padající či skákající vteřinkovky v jiné, než horizontální poloze (automat Miyota). Zde to je výraznější díky hodně dlouhé vteřinovce zasahující až k okraji ciferníku - viz foto. Na funkci rostlináře to ale nemá vliv.
  11. Ještě poznámka k limitované sérii Geckota 2015. Někdy vloni v prosinci jsem se díval na web výrobce a z něj mi vyplynulo, že série modelů K1 pro rok 2015 je limitovaná na pouhých 75 kusů od každého provedení. Číslování totiž navazuje na sérii z loňského roku, tj. č. 301 - 375 pro nerez K1 V13 atd. Quartz chronografy jsou limitovány 2násobným počtem kusů, tedy po 150 ks. Potápky jsou stejně jako K1 limitovány 75 kusy na každé jejich provedení.
  12. Spokojených nás bude určitě více, i když to loňské nadšení ze sběru čísel limitky již opadlo :-) Nepsal jsem, že je prázdný ciferník, ale dýnko. Při velikosti hodinek bych ho viděl raději trošku popsanější (údajně jsou vodotěsné na 5 ATM, tak třeba uvést toto). Také číslo limitky měli raději uvést jako vloni, tedy kolikáté z kolika. Teď tam je jen číslo, ale to vše je můj osobní pocit. Plně souhlasím s tou datumovkou - praktická, ale nenápadná a nenarušuje tak styl svého vzoru.
  13. Nebylo to myšleno jako reklama, ale vysvětlit si to může každý jak chce. Já jsem tam koupil již několik hodinek a jsem velmi spokojen. Info o tom webu jsem uvedl, protože to nejsou hodinky, které jde u nás koupit v každém krámu. Myslím, že v CZ jen tam anebo na webu výrobce. Abych předešel tomu, že byly nalezeny na více CZ webech a tudíž to není pravda, tak doporučuji bližší pohled na ty weby. Zjistíte, že jde stále o 1 prodejce. Alespoň mně se to tak jeví.
  14. Design Geckota asi pochází z Anglie, ale výroba bude někde v Asii. Nic to však nemění na tom, že hodinky jsou kvalitně zpracované. Mám je á la B-Uhr (model 2015) a jsem spokojen.
  15. V prosinci minulého roku jsem koupil na Nejpanskehodinky.cz model Geckota á la B-Uhr a nelituji. Hodinky o průměru 44 mm mají perfektní zpracování pouzdra a ručky nádherně temně modrou barvu, která vynikne především na slunci. Odlišnost oproti modelu 2014 je právě v propracovanějším pouzdru a modřených ručkách. Lumi na indexech je slabší, ale na ručkách se blíží Seiko (údajně C3). Dýnko by mohlo být trošku "popsanější" nebo s nějakou grafikou. Působí docela prázdně, ale je to spíše věc vkusu. Stroj je sice běžná Miyota, ale šlape spolehlivě. Nedostatkem je, že rotor natahuje jen na jednu stranu, rezerva nátahu se zdá o pár hodin kratší než u Seiko (Monster) a stroj nemá hacking. Poměr cena/výkon je ale celkově výborný. Já je tehdy kupoval ještě za cenu něco přes 4,5 tis. Kč, tedy výhodněji než z Anglie. Jako bonus dostanete pěkné cestovní pouzdro na 2 hodinky. I to se někdy hodí.
×
×
  • Vytvořit...