Přejít na obsah

kubajznik

Členové_50
  • Příspěvky

    140
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli kubajznik

  • Datum narození 19.9.1981

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Doubravčice
  • Fanoušek značky
    Bobber Chopper, Hodinky

Návštěvy profilu

1 701 zobrazení profilu

kubajznik's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Zdravím přátelé, potřeboval bych poradit o zkušeného člena. Mám doma už dlouhou dobu několik starých hodinek co jsem dostal před mnoha lety od svého dědy. Bohužel co jsem hledal dle googu tak z toho moc rozumný nejsem, jedná se celkem o 7 kousků, některé značky nejsou popsané.. Namátkou je tam 2x Omega, CH.F. Tissot, Rosskopf Fres Patent, ostatní nemají žádné značení. Byl bych moc rád kdyby se našel někdo kdo by poznal, popř. ohodnotil, mohu zaslat fota. Velice děkuji. Jakub.
  2. kubajznik

    Zase ta Monstra

    Monstra jsou fajn i když je tma :-)
  3. Na přestavby v ČR zapomeň, nejen že klasicky na technické neprojdeš, ale už pomalu je problém i s policajtama, tím jsem si už prošel. Pokud mašinu v duchu bobber tak leda origo, pokud jsou peníze tak Triumph se vytáhl s řadou pocházejíci z Bonneville, označení Bobber. http://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/classics/bonneville-bobber/2017/bonneville-bobber
  4. To je krutej bramborák,co je ta věc pod řídítky?
  5. No Itala můžu leda ve formě skůtru. Ale pokud ti je xv950 málo, tak co pořádné véčkové kladivo pro chlapy od Yamahy MT01?...
  6. Jsou tam Cobra výfuky, no na ten motor to má málo najeto okolo 33tis Km. Letos jsem minimálně jezdil, více jsem toho nalítal na skůtru :-)
  7. To néé nemyslim Valkýru, ale někdo se ptal ohledně laděnky. To je jasný že karburátory se mohou ladit max Dynojetem do karbeců.
  8. No já jsem nemněl nikdy mašinu aby nemněla laděný výfuk i na Valkýru jsem nechal udělat laděnky pač jinak to zní, no spíš to vůbec nezní :-) Nebylo nutno nikdy řešit palivové mapy či tam cpát KN filtr či jinak řešit větší přívod vzduchu. Spotřebu nepoznáš.
  9. Zatím Valkýra vyhrává, vše ostatní bylo prodáno... :-)
  10. Tak já také přispěji s motorkama, poslední dobou se nemohu najít v tom co sedlat...
  11. kubajznik

    Zase ta Monstra

    Tak prej dělají kontrolu po každém otevření strojku...
×
×
  • Vytvořit...