Přejít na obsah

Klotzman

Členové_50
  • Příspěvky

    3 899
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

10 954 zobrazení profilu

Klotzman's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. No ale do servisu musí tak jako tak, zvenčí ho neodmagnetizuji, ne..? Nebo ano..?
  2. Chci se poradit, o víkendu se mi pokazily moje hodinky, které nosím už tři roky furtumfurt a mám je rád. Je to nějaká homage na Seiko strojku, Sharkey. Asi před rokem jsem je měl u Strnada na Veveří v Brně kvůli tomu, že šly napřed. Po jeho zásahu se začaly pro změnu zpožďovat, ale bylo to v rámci toho, co jsem byl ochoten tolerovat, tak jsem to už nechal být. Ovšem teď mi najednou jdou zhruba o 15 minut za hodinu vpřed, což už trošku vadí... něco se holt pokazilo. Tak hledám někoho, kdy by je buď zkusil opravit nebo v nejhorším vyměnil strojek. Poradíte mi někoho kdo by to udělal..? Mám zkusit třeba Onyx v Jihlavě..?
  3. Inu, Mark Twain měl pravdu, když napsal, že "politika vyžaduje ty nejlepší lidi, bohužel na ní není nic, co by je lákalo..."
  4. Co potřebuješ lepit? Kus ke kusu, nebo nějaké díry, musí to fest držet nebo jde o zachování vzhledu látky..?
  5. Netušíte někdo, proč mi v mobilu přestalo fungovat přehrávání ze Spotify offline..? Mám stažených cca 300 skladeb a zničeho nic jsou přehratelné asi 3. Jinak mám premium a s připojením a doma mi hraje všecko.
  6. Narazil jsem na seriál The full monty, u nás překládáno jako Do naha!. Jde o jakési pokračování filmu z roku 1993 a nemá to špatný hodnocení, navíc Carlyle je dobrej herec, Wilkinsona mám taky rád, nemuselo by to být špatný. Akorát jsem to nikde nenašel, tak kdyby někdo věděl..?
  7. Je to trošku mix, přední část kabiny (to je právě to, co mi dělal Xenomorfus... a že to byl docela oříšek, samý divný úhly) odpovídá F, protože jsem měl k tomu typu neprůstřelné sklo, které bylo tehdy ještě přídavné. Ale vnitřek odpovídá Géčku.
  8. Kdyby tě to moc zajímalo, tak napiš...
  9. A to víš, že mám. Nějakou najdu...
  10. Díky, asi to tak dopadne... Zkoušel jsem to, nejde mi to...
  11. Nevím kde to má větší naději na úspěch, tak to zkusím tady i v Dotazech na IT specialisty. Potřeboval bych někoho, kdo by mi v AutoCadu nebo v něčem podobném nakreslil rohatku podle dodaných rozměrů. Nepotřebuju to ve 3D, jde jen o podklad pro řezání z plošného materiálu. Předpokládám, že pro někoho, kdo s tím dělá, je to vcelku jednoduchá záležitost, ale já tohle v AutoCadu udělat neumím, tak kdyby byl někdo ochotný...?
  12. Nevím kde to má větší naději na úspěch, tak to zkusím tady i v Dotazech pelmel. Potřeboval bych někoho, kdo by mi v AutoCadu nebo v něčem podobném nakreslil rohatku podle dodaných rozměrů. Nepotřebuju to ve 3D, jde jen o podklad pro řezání z plošného materiálu. Předpokládám, že pro někoho, kdo s tím dělá, je to vcelku jednoduchá záležitost, ale já tohle v AutoCadu udělat neumím, tak kdyby byl někdo ochotný...?
×
×
  • Vytvořit...