Přejít na obsah

Sicvok

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

556 zobrazení profilu

Sicvok's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. 4.11. jsem si objednal hodinky a dnes 12.11. mi je pošta doručila. Na balíčku uvedená cena $12. Perfektně zabaleno. Naprostá spokojenost.
  2. Musím říct, ze možnost platit hodinky až při dodání a v kombinaci s poštovným zdarma, se mi zdála hodně podezřelá. Objednávku už jsem naštěstí stornoval. Taky se mi mohlo stát, ze by krabičky nakrásno přišla a po zaplaceni a rozbalení by tam byly nějaký šunty..
  3. Ještě jsem je našel tady http://www.watchestour.com/orient-fej02002b0 .. Cena je 189? a poštovné je zdarma. Jelikož jsem si to poštovné chtěl potvrdit, tak jsem vyplňoval objednávku a najednou z ničeho nic mi to napsalo, že děkují za objednávku. Zvolil jsem platbu při doručení, tak nevím, jestli to mám nechat být a počkat až (jestli) to přijde, nebo jestli to mám pro jistotu tu objednávku zrušit. Nemám s nakupováním v zahraničí zkušenosti a tak nevím jak to funguje. Přijdu si jako idiot.. :-D
  4. Kamarád mi doporučoval tyhle: http://www.orientuhren.de/automatik-power-reserve-classic-fej02002b0-p-550.html?osCsid=mf0f3882nvn6m0c1m1efia6gf4 Líbí se mi, jen jsou dražší než bych chtěl a asi bych už preferoval s koženým páskem. Takže jsem našel tyhle: http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-automatic-power-reserve-indicator-ffd0f002b-mens-watch-2708.html ...jen mi tam chybí ta římská VI a XII... No a jakou mate tedy zkušenost s nákupem hodinek v zahraničí? Ten obchod, na který jste mi tady dávali odkazy asi mate ověřené, že?
  5. Díky za tipy. Na Orienty jsem koukal a myslím, že jste se mi trefili do vkusu. ..tak já jdu vybírat.
  6. Rád bych si nechal poradit jaké hodinky si vybrat. Cenová představa je kolem 5000 Kč. Hodinky budu využívat jak v práci - většinou k obleku, tak i ve chvílích volna - když někam půjdu s přáteli. Mám rád asi jednodušší styl (něco ve stylu Tissot T41.1.423.33). Dodnes mám jen titanové hodinky Rotax s (asi) Quartz strojkem a safírovým sklíčkem. Dokážete mi dle tohoto stručného popisu něco doporučit? Předem děkuji
×
×
  • Vytvořit...