Přejít na obsah

bigwolf

Členové_50
  • Příspěvky

    163
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli bigwolf

  • Datum narození 28.10.1918

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    jo, bydlim
  • Fanoušek značky
    Seiko, Casio, Mazda...

Návštěvy profilu

1 796 zobrazení profilu

bigwolf's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Perfektni komunikace. Vsechno probehlo rychle a hladce. Hodinky ve stavu jak popsano v inzeratu. Doporucuji a dekuji za vyborneho prodavajiciho.
  2. Dekuji Jardovi za obchod. Super domluva. Prijemny pokec. Hodinky predvedl, prozradil nedostatky, ale i funkce. Mohu jedine doporucit.
  3. Vyborna domluva, ochotny a vstricny. Komunikace za 1*. Balik zabalen radne a rychle poslan. Diky za prijemny a rychly obchod. Mohu jen doporucit!
  4. Diky Tome za obchod. Ac sme nemeli moznost se potkat osobne, tak vse probehlo v naprostem poradku. Mohu doporucit.
  5. Z tveho vyberu bych take bral Glycine. Ale co takhle neco ze Seiko staje. Vim, nema to ETU, co uz, aspon pro inspiraci? Seiko SPB051 nebo Seiko SBDC047 Edit: Jeste me napadli tyhle, co jsou zrovna v inzerci (ty uz maji ETA strojek): Alpina Seastrong AL-525LBG4V6B
  6. Pridavam kladne hodnoceni Jardovi. Dekuji za obchod a kratky pokec. Mohu jen doporucit.
  7. Ja bych nad temito Oceanusy nevahal. Pokud se ti libi, urcite budes spokojen. Ac je sam nemam, tak jsem mel moznost je videt a nazivo vypadaji stejne pekne jako na fotkach. Velice solidni hodinky za dobrou cenu. Go for it tiger.
  8. Dekuji Ondrovi za prijemny obchod. Bylo to kratke, ale fajn. Tak zas nekdy priste!
  9. Předpokládám, že na fórum nechodí, tudíž mu u hodinek jde hlavně o zobrazení času, čímž bych se ubíral cestou bezúdržbových hodinek. Jedna z ideálních voleb je Citizen a jeho Eco-drive s rádiově řízeným časem. Za mě navrhuji třeba tyto: Citizen CB0020-50E (Citizen CB0021-57E). U nás trochu přes limit, ze zahraničí by se tam dalo dostat. Vlákno zde.
  10. Pokud bys rad nejake solarni, radiem rizene hodinky, tak jako dalsi variantu bych ja zvazoval: CASIO OCEANUS OCW-S100-1AJF. Jednoduche, titanove hodinky s ultimatni presnosti (jestli to nekdo vyzaduje). Casio mozna nezni nejak nobl, ale tohle je to nejlepsi co umi nabidnout. Videl jsem je nazivo a pokud bych netrpel chronobundusem jako ostatni, tak tohle by byly moje OWG.
  11. Moony. Je to klasika a jednou si je take poridim. Bral bych hesalit s pevnym dynkem.
  12. Ahoj, pripojuji se ke spokojenym nakupcim od Jacoba. Rychla komunikace, jeste rychlejsi odeslani! Vse perfektne zabaleno a v poradku. Za me mohu vrele doporucit! Diky.
×
×
  • Vytvořit...