Přejít na obsah

Pasion

Členové_50
  • Příspěvky

    70
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Bydlí
    Zlín
  • Fanoušek značky
    Rolex, Omega, Cartier

Návštěvy profilu

1 224 zobrazení profilu

Pasion's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zdarte všichni, můj miý má nový přírustek. Vůbec sem nepřispívám, tak to jdu napravit. Suby v bicoloru.
  2. Pěkné budíky, a že se všechny zastavily na dvanáctce.
  3. Ta taška ale nevypadá moc dobře, i z dálky je vidět, jak se třepí a chybí jí kus kůže nahoře s nápisem Louis Vuitton a taky přichycení uch má jiný tvar než original Damier graphite nějaký messenger.
  4. To bylo počteníčko, a ty fotky! Umí!! Ufff, to patří do luxury časopisu. Škoda, že nejsem chlap, líbí se mi ty hodiny.
  5. Píše to, webová stránka není dostupná, po kliku na fotku. A přitom jsem to předtím minimálně jednou už dělala. Sem patří ještě smajlík. Never mind. Má Breitling, pro chronomagy běžná věc. Píše to, webová stránka není dostupná, po kliku na fotku. A přitom jsem to předtím minimálně jednou už dělala. Sem patří ještě smajlík. Never mind. Má Breitling, pro chronomagy běžná věc. Tak prvni mi to pise, at pockam s prispevkama 2 vteriny a ted to tu je dvakrat. Myslim, ze si ze me delaji moderatori srandu. Tak prvni mi to pise, at pockam s prispevkama 2 vteriny a ted to tu je dvakrat. Myslim, ze si ze me delaji moderatori srandu.
  6. Já taky viděla hodinky, ale nejdou mi sem vložit žádné fotky. Je to tím, že jsem ženská?
  7. Jo, ale když při prodeji bude chtít nastavit datum a jiné komplikace? Vždyť bude točit po té desáté (22) hodině? Protože ona neví, jestli je na hodinkách 10 nebo 22. Co když už započala ta fáze toho přetáčení? Jinak to nechápu.
  8. Zdravím, musím se taky vyjádřit. Byla jsem v hodinářství, kde měli nastavené všechny hodinky na 10.10 (22.10), prý to tak musí mít všechny (asi aby to líp vypadalo). No a paní prodavačka vůbec nevěděla, že se s tím nesmí moc točit, že to teda ještě neslyšela. A proto mě napadá, co když s těmi tvými hodinkami už předtím někdo točíl a pokazil to? Třeba prodavačka? Když jsou tak chytré a nic neví? Už jen to, že musí mít všechny stejný čas je hrozné, kolikrát musela otočit dokola, aby se trefila na přesně 10.10? Pak se nedivme, že nejdou...
  9. Zatím ještě nebyly na ruce, snad se dočkám..nejsou moje, jsou jeho...Máš krásné hodinky...
×
×
  • Vytvořit...