Přejít na obsah

FilmX

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli FilmX

  • Datum narození 16.11.1977

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega Zenith Steinhart

Návštěvy profilu

788 zobrazení profilu

FilmX's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nebudu zakladat nove tema - nicmene nemam zkusenost s overenim pravosti, a koupil jsem neco kde si zrovna jist nejsem, ani ne tak u hodinek, ale predevsim u tahu. Volal jsem do servisu Dusak a celkem me prekvapila odpoved: "overeni pravosti neposkytujeme, vyrobci si to nepreji. Databazi kradenych mame, ale informaci podavame vyhradne a jen na zadost policie" Tak jsem se ptal zda-li existuje vubec nejaka cesta jak overit ze hodinky jsou prave, odpoved byla celkem vagni - poskytujeme overeni funkcnosti za 100,- pokud jsou to fake, tak vam je vratime a rekneme Vam to. Je to bezne, nebo se neco zmenilo ?
  2. Tak jen pro informaci, kompletni servis SMP300 s 1120 u Dušáka - 14 900,- Co vše se dělalo ale neřeknou. Byla špatná korunka - vyměnili, překolíkovali tah, vyleštili, tlakovka, vibrograf, ale zda-li něco měnili ve stroji už nesdělili.
  3. Takova korejska legrace - TISELL B, nicemene docela prijemne prekvapily.
  4. Tak u mych SMP nejde "jemně zatlačit" pruží to opravdu fest a chce to celkem sílu. Myslím že já jsem tomu nic neprovedl, ale už když jsem je kupoval tak korunka se nechytala zrovna hladce. Dnes volali a ukecali me na celkovy servis za cca 14600,- pry je stroj suchy. Trochu me ale prekvapilo ze pak chteli "reverz" na vadu na cifru o ktere vim a ze dokud to neotevrou tak nemohou garantovat jestli to pujde vratit do tohoto stavu. To celkem chapu, neni mi ale jasne jak tedy prisli na to ze je stroj suchy :-)....ten tlak na celkovou GO je obchodnicky krecovity a divim se ze to maji za potrebi. Uvidime jak to za 4 mesice dopadne.
  5. Diky za odpoved. A ty 4 mesice jsou take standard ? Ceka me ted hodne cestovani do Vidne, tak jsem skoro zvazoval jestli nevyuzit tamniho AD.
  6. Tak jsem odnesl sve dost dobite SMP 300 k Dusakovi, protoze prestala sroubovat korunka. Trochu me zarazil termin opravy - pry cca 4 mesice a pak znacny tlak na velky servis, ktery stoji "neco kolem 14 000". Cetl jsem zde na foru cenu kolem 11 000, mate nekdo aktualni zkusenosti ?
  7. Manželka je na rozdíl ode mě nadšená z Apple Watch které denně nosí. Nicméně ježíšek by měl přinést něco k vyjímečně slavnostnějším chvílím kdy se apple watch prostě nehodí. A protože to má s potřebou růžové jak Barbie, tak to chce aspoň růžový cifr. Takže poraďte s výběrem něčeho cenově při zemi (Do 10 000) s největším poměrem elegance/(růžová)/ výkon. Samozřejmě že Omega constellation rose gold by byly o.k. :-)
  8. Rychla domluva, dobry, rychly obchod i s donaskou az "pod nos" :-) Diky
  9. Ahoj, poradite nekdo servis v praze, ktery by se postaral o me 10 let stare Adriaticy 1074 s Clarem 888 ? Byly to me prvni mechanicke hodinky - znacka nema zrovna povest, ale mam je rad a prestoze to jsou lacine hodinky, tak by potrebovaly trochu pece. Diky
  10. Právě přišel pošťák se zásilkou ze strapshopu, HIRSCH je tam :-)
  11. Perfektní domluva, doporučuji.
  12. Hodinky ktere jsem si vybral prestali vyrabet, takze cely vyber znovu. Rad bych to vzal "po staru", takze poradi nekdo dobry obchod se slusnym vyberem a hlavne kompetentni obsluhou kde mi s vyberem pomohou ? Nemam presnou predstavu, urcite neco decentniho, automaty, cena tak do 25 000, ale neni to pevna hranice. Je mi jasne ze zaplatim o neco vice nez na internetu a nemam s tim problem, pokud bude chovani trochu na urovni. Byl jsem v Koscomu a uz tam nikdy vice nevkrocim. Vyber byl slusny, ale obsluha nekompetentni a neprijemna. Asi odhadli ze tam nehodlam utratit 300 000, tak mi to dali znacne najevo.
  13. Tak jsem vybral: http://hodinky.heureka.cz/certina-c001_507_16_057_01/ Problem je v tom ze je nikde nemaji a pry se prestaly vyrabet. Nemate nekdo nejaky tip kde je sehnat ?
  14. Aha, omlouvam se, uz jsem nasel ETA 2824-2
×
×
  • Vytvořit...