Přejít na obsah

RH_Lupen_cz

Členové
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    České Budějovice
  • Fanoušek značky
    Casio G-shock,Seiko.

RH_Lupen_cz's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To já bych doporučil toto misto. https://cs.wikipedia.org/wiki/MAPE Je to kousek od Hluboký nad Vltavou a na některých potrubych se da naměřit docela dost. Myslím, ze je to jedno z nejzamorenejsich míst v CR. Byl sem tam fotit. Vstup zakázán, ale oploceny to neni :-)
  2. Presne. Geckota K1 splnuji vsechny pozadavky. Jen je asi potreba k nim rovnou prikoupit remen.
  3. Zelvicky pekny a pri pohledu na ne jsem se dokonce chvíli radoval, ze je dneska patek
  4. Tak nejak jsem doufal, ze i kdyz maji hodinky sroubovaci korunku, tak presto je na hridelce jeste naky o krouzek, ktery zabrani vniknuti vlhkosti pri odsroubovani te korunky.
  5. To mozna ano, ale mam takovej pocit, ze vnitrni vlhkost se do hodinek muze dostat i pri montazi. Hodinky tesni dobre, ale pri jake vlhkosti byly montovany, takova bude i v hodinkach. Ryze by "vysala" vlhkost pouze z otevrenych hodinek. Ale mozna se pletu.
  6. U mých géček jsem se s tímto nikdy nesetkal, ale manželka na Baby G ano. Přiznám se, že na svých bych to asi nějak zkoušel řešit . I když je pravda, že se to stává jen při extrémním rozdílu teplot a po aklimatizaci to hned zmizí.
  7. U takto velkého pouzdra je titan docela plus (váha). I na pohled mi přijde zajímavější. Jak jsem ale po měsíci nošení zjistil, je potřeba počítat s tím, že je na tomto povrchu vidět každý škrábanec i sebemenší otěr. Je pravda, že jsem to poprvé zjistil po po silvestrovské noci pod širákem . Jinak tato verze pilotek od Steinu u mne zvítězila i z dalších důvodů- např. centrální vteřinovka, plné dýnko s klasickou ražbou (u ocelových ocelových sklo nebo pilot) a třeba také ciferník bez nápisů.
  8. Jak jsem již psal. Nejlépe předem vyzkoušet. Ono také záleží na tvaru zápěstí, nejen na obvodu. Já mám 18,5 a Steiny 44 bez problémů. Zkoušel jsem i 47, ale to už bylo hraniční.
  9. Tohle presne jsem resil pred mesicem. Doporucuji vyzkouset na ruce (napr. chronoshop). Na prvnim miste byly Laco, ale na ruce vypadaji o dost mensi. Nakonec jsem skoncil u Steinu v Titanu (44mm) a spokojenost. Zde foto. Moje ruka 18-19cm. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102079-b-uhr-laco-vs-geckota-vs-tisell/page-3
  10. Bral bych ty Seiko 5, a pokud bys chtel trochu usetrit, tak bych bral tu nejaponskou verzi http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-snzg15-snzg15k1-snzg15k-mens-watch-2736.html. Ve tvem odkazu vidim tu drazsi (J).
  11. No, snad to vyjde ted. Tak znovu. Omlouvam se za sva nepravdiva tvrzeni a za to, ze sirim nesmyslne informace v tomto vlakne.
  12. Omlouvam se. Již se to nestane. Pro příště už budu vědět, ze minerální sklo je nejlepší volba pro hodinky na celodenní nošení (při limitu 20k). A že kaučuk od kůže stejne nepoznam. A nezlob se prosím, nechtěl sem te rozcilit. Sem zde novy, tak snad prijmes mou omluvu s pochopením.
  13. Tak pridavnych funkci maji vic, ale je pravda ze neznam nikoho kdo by je vyuzival . Např.vnitrni luneta ovladana korunkou, se vyuziva pro navigaci. S logaritmickym pravitkem lze provadet nektere vypocty: deleni, nasobeni druha mocnina (odmocnina)prevod jednotek+ max. dolet spotreba paliva, vzdalenost, doba letu atd.
×
×
  • Vytvořit...