Přejít na obsah

Robero79

Členové_50
  • Příspěvky

    941
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Contact Methods

  • MSN
    robero(tečka)ch(zavináč)hotmail(tečka)com
  • Website URL
    http://hodinari.webzdarma.cz/absolventi.htm

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Cheb
  • Fanoušek značky
    všeho co tiká... chronoblázen, pořadové číslo 1523

Návštěvy profilu

3 993 zobrazení profilu

Robero79's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. rychla a transparentni domluva, odeslani baliku bez prodleni, pekne zabaleno, proste pohodovy rychly obchod, tak jak to ma byt. Jakuba vrele doporucuji. Robert
  2. PS. pokud šelak nemáš, tak SZ, kousek ti ulomím a pošlu v obálce.
  3. zkus si sehnat šelak - taví se pri relativne nízké teplotě kolem 100 C, po ztuhnutí křehký, ale drží fest (viz. kameny na kotvě u krokového kola), rozpustíš ho pak lihem. Pokud řešíš broušení kamene (krycí kámen ložiska?), tak se asi nemusím dál rozepisovat… :-)
  4. zkus Komoot, nebo heat mapy ve Strava. Komoot lepsi, kdyz mas pobliz Nemecko - tam je to docela rozsirene, hlavne nabizi docela fajn planovani trasy.
  5. stejne, pokud je svatecni cyklistka, nejvetsi vahu pri vyberu bude mit barva :-) (mam doma 4 zensky :-D) Komponenty v poho, ale mozna bych nekde udelal kompromis a zkusil se poohlidnout po necem trochu lehcim. Beztak bude nejcastejsi povrch asi cyklostezka/polnacka/lesni cesta, nebo?
  6. hele presne nad timhle jsem spekuloval posledni 2 roky, kazdou sezonu jsem resuscitoval svyho milovanyho Garyho (XC HT), ale! 26” kola, Vcka, vidle uz mela taky svy odslouzeno. Vzhledem k tomu, ze zadny traily nejezdim, spis cyklostezky s rodinou, les a polnacky, cesty do prace, rozhodnuti bylo vcelku jednoduche - gravel. Ale sehnat slusnej ram na moji vysku uz tak lehky neni, vyrobcu 2XL, resp. +60cm je jako safranu. Vzal jsem to v zakladu od RB s vizi, ze ram bude skvelej a komponenty se daji vzdy upgradovat, podle toho co mi bude vyhovovat. Chtel jsem jednoplacku, bezduse a pevny osy. Bonus by byla hydraulika, ale tam jsem v ramci rozpoctu musel udelat kompromis. Proti Vckum to bude beztak posun vpred. Reknu to ve zkratce - zatim jsem se projel jen 15min kolem domu, svihl si parkrat kopecek k nasemu baraku, ale uz vim, ze jsem jenom promarnil spekulovanim posledni 2 roky. Jako byvalemu silnicari se mi vratili uzasny pocity okamziteho nakopnuti vpred pri kazdem otoceni klik, RB ram je tuhej jaxvina, posed jsem nasel za par chvilek. Tesim se az me prejde chripka a vyrazim nekam dal. Takze jestli vahas, tak se na nejakym gravelu svez co nejdriv, at taky nemarnis cas. :-)
  7. tak jsem se vybavil na novou sezonu, nejradsi bych to proletel, ale chripkovej moribundus mi zatim dovolil projet to jen 3x kolem bloku na nastaveni posedu. pro pripadne jizlivce - ano jsou to stafle 2XL, abych na to poskladal svych 197cm :-) RB RX v zakladnim osazeni od vyrobce (model Base)
  8. ten tah je takovej rozporuplnej - rekl bych, ze vaha prevysuje hodinky, na ruce je to kus zeleza, ma po cele delce stejnou sirku - nezuzuje se pod zapestim, nema mikroregulaci a je to to magnet na skrabance, staci aby zafoukal vitr a pribude dalsi. Jedina vyhoda je, ze ma motylovou ultratenkou sponu.
  9. tak co, jaka byla prezentace? maji se nadsenci na co tesit? muzes aspon prozradit, co to nakonec bude? jestli budicek nebo repeater? [emoji2]
  10. a proc ne treba minute repeater? [emoji2] cca pred 2 lety byl pruzkum mezi majiteli SH21 co by se jim libilo jako dalsi komplikace u tohohle strojku, mam pocit ze na repeater se tam primo ptali…
  11. ja jsem nejaky cas zkousel mit na druhe ruce fitness pasek, ale po tydnu me to vzdy preslo. Mimochodem, sice to neni zalezitost Evropy, ale nema nahodou nekdo zkusenost se Sony Wena? (idealne v posledni verzi 3) kdo nezna, pro predstavu zde:
  12. ja bych tak prisnej nebyl, vodotesnost drzi v pohode, dokud neni opotrebovane to tesneni v korunce - viz shewcza, nema nejmensi problem, stejne tak jsem pred tema pepsi mel cerne manualy C65 a 2 sezony jsem se normalne potapel bez problemu - a to musela dostavat ta gumicka peknou cocku, protoze jsem je denne natahoval, coz s gmt automatem odpadlo. Mozna to chce menit preventivne tesneni kazde 2 roky a budou “v suchu” :-)
  13. vypada dobre, ale zkusenost nemam - mam tuhle zakladni, ale kupoval jsem v akci za 499 jen na zkousku a slouzi stale. https://www.lidl.cz/p/silvercrest-vakuova-svarecka-folii-sv-125-c3/p100340791 obecne nemam s lidl pristroji zadnej problem, tak pokud ti vyhovuje vybava, sel bych do toho
  14. ja myslim, ze je to opravdu konstrukcni chyba C65, kterou ChW nechce verejne priznat a resi to individualne. Myslim dokonce, ze u tech novych Aquitane od toho konceptu upustili a je tam uz zase sroubovaci korunka a WR200. Nekde jsem cetl (uz nevim jestli tady nebo na ChW foru/FB), ze nekomu to uznali v pohode, nekomu odmitli s tim, ze nemel zatlacenou korunku. Ja se na celou anabazi s presvedcovanim ChW vyprd a nechal to opravit v Onyxu. Vymenili mi tesneni v korunce, pry bylo opotrebovane + tu zrezlou hridelku. Jinak stroj ok, udelali rovnou servis, tlakovka ok, mam je zas na ruce uz 3 tydny v kuse a jedou -1 s/d (selita sw330, bez cosc). Spokojenost, ale tak nejak podvedome uz je do vody preventivne sundavam, coz me trochu mrzi, mam rad univerzaly a ty hodinky mi po vsech strankach naprosto vyhovujou.
×
×
  • Vytvořit...