Přejít na obsah

Pasi

Členové_50
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

Pasi's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Kup rovnou ty suby. Stejně u nich nakonec jednou skončíš
  2. Myslím, že z nás musí mít velkou radost. Jeho image je přeci založená na tom, že je výstřední, že provokuje a šokuje. V tom je dobrej. Mimochodem mě se ty jeho rolády líbí. Mít jeho prachy asi bych si je vybral v platině, přeci jen to není tak výstřední. Ale k němu to zlato sedí.
  3. Nemá někdo zájem o koupi? http://www.novinky.cz/krimi/377364-je-libo-hodinky-za-695-tisic-stat-prodava-sperky-zabavene-podvodnikovi.html
  4. Rytmus a předpokládám zlaté Rolexy.
  5. Souhlas, konečně něco nemasového. Znám ho z filmu Sviňák. Dalo se na to koukat, dokonce jsem se dobře bavil.
  6. Tady je k tomu ještě článek: http://technet.idnes.cz/oprava-hodinek-010-/tec_technika.aspx?c=A150729_220721_tec_technika_nyv
  7. Vypadá to, že rozhodování nebude jednoduché. Ty hranaté GO jsou taky pecka. Napadlo mě, proč tedy rovnou nejít do hodinek z 60. nebo 70. let. Máte někdo zkušenost, kde se dají sehnat v dobrém stavu HEUER Camaro a případně do kterého modelu jít? Nevím proč, ale nějak mě ty hodinky okouzlily (aspoň na netu)
  8. Ok, díky za info. Pak mi došlo, že to bude asi z Asie, když je pošta do Asie levnější než do USA.
  9. Ta hodinkovnice vypadá fakt luxusně. Dá se koupit pouze z USA z uvedených stránek?
  10. Trocha zpráv. Snad to tu ještě nikde nebylo. Rolex má super reklamu. http://zpravy.idnes.cz/spratci-s-rolexkami-nicili-vylohy-rekl-italsky-premier-firma-chce-omluvu-1ll-/zahranicni.aspx?c=A150507_064848_zahranicni_wlk
  11. No právě že ROLEX i JLC už jsou cenově trochu mimo. Pro mě mají ROLEXY a OMEGY mínus za to, že jsou to už takový "masovky", ale asi by nebyly tak oblíbené, kdyby neměly svoje kvality. Nenapadá Vás spíše ještě nějaký podobný kousek, o kterém by stálo za to uvažovat?
  12. Díky, ale teď které vybrat? :-) Osobně se mi nejvíc líbí ty sixties. Spíš mě zajímá nějaké pro a proti u jednotlivých hodinek.
  13. Ahoj, uvažuju o nějakém chronografu. Líbí se mi "vintage" styl a chtěl bych chronograf bez data. Pro představu se mi líbí třeba toto: omega speedmaster professional glashutte sixties chronograph Jaeger-LeCoultre Deep Sea Chronograph rolex daytona Jaký máte názor na uvedené hodinky a nebo napadá vás ještě něco dalšího, po čem bych se měl poohlídnout? Díky.
  14. Hodinky to jsou parádní. Ceníkovka je myslím 9 500 éček
×
×
  • Vytvořit...