Přejít na obsah

Cibulak

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Cibulak's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Paradni prispevek!!! Moc diky! Silverstone jsou bozi. Jinak vcelku vtipny, jak Monaca patri k McQeenovi. Ten ale v soukromem zivote nedal Heuery na ruku. Nosil jedine Rolex Explorer a jiny typy od Rolexu. Byl tim proslavenej.
  2. Cibulak

    PAM00560

    Z fotek sedim totalne na zadku! 560 jsou za me nejvic dospely hodinky. Krasa!
  3. Zacina me tohle vlakno docela bavit!! Za rok bude mit nehty cerny a treba modry vlasy. Tyhle roky jsou proste turbulentni. A to je vlastne duvod, proc bych nechtel dceru
  4. Tomu se pry rika laska neskutecne me bavi kontrolovat stav doutniku v humidoru. Kazdy jednotlive vzit do ruky. Prohodit pozice a samozrejme pocichat no a nekdy nosim doma dvoje hodinky naraz. Kazdy mame svoje uchylky! Bez nich by to byla nuda...
  5. Bobe, co je z tveho portfolia nejvetsi "kulervac"? Je mozny se potkat v Praze? Neco bych vzal na zkousku.. diky.
  6. Kuci jedete si tu slusne v Olivach. Budu muset taky ochutnat!
  7. Original na Kube je kolem 400CZK. Alespon pred rokem. Nicmene musim rict, ze kvalita padelku je ruznoroda. Narazil jsem tam na zdroj za 150czk a kvalitativne byl hodne srovnatelny s originalem. Az jsem si rikal, ze to musi byt original no a pak jsem tam mel za 250ks a ty byly dobry tak do kamen. kazdopadne je to tam kurakuv raj!
  8. Z krcmy jsem spis prisel ja! Tak ona dostala chrononalivacku od bratra.. a nez jsem kouril doutniky, tak jsem ji prudil, ze kouri. No a od jiste doby ma klid..
  9. moje zena me v tom naopak podporuje. Dle ni je to sexy. A k hodinkam me privedla ona, takze v tomto jsem doma v suchu
  10. Partagas mam D no.4. Ale zkousel jsem i P no. 2 ktery mel velmi vysoke hodnoceni. Tusim neco kolem 96 bodu. Zdal se mi ale pomerne slabsi a vubec nedrzel. Popel vsude po stole, tak jsem mel asi smulu na spatny kus. To se taky obcas stava. Maduro maji vyborne prave v Bar and Books. Rozhodne vice plne nez Cohiba Maduro, ktere pro me bylo vcelku zklamani. Ono maduro zrejme neni vzdy zaruka silnych tonu. Na kolik vychazi Oliva? 100pcs je uz wholesale ))
  11. O Olive jsem zatim jen letmo slysel. Odkud je kupujes?
  12. Diky za tip. Koukam na recenzi a vypada slibne! [emoji106]
  13. Je to muj druhy post na na chronomagu tak se omlouvam. Dal jsem odpoved na jiny post zkusim se zlepsit!
  14. Diky To mas pravdu. Jsem driv experimentoval vice, ale po teseni se na zaslouzene uvolneni vetsinou prislo zklamani. Tak mam ted spis konzervativni obdobi. Po nemile zkusenosti s Perdomo jsem si totiz rekl, ze uz budu jen chodit do overenych znacek. I kdyz me uz pomalu zase pokousi cervik abych zkusil neco noveho.
×
×
  • Vytvořit...