Přejít na obsah

Steke_m

Členové_50
  • Příspěvky

    89
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Steke_m

  • Datum narození 19. září

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Subaru, Seiko, Omega, Citizen

Návštěvy profilu

745 zobrazení profilu

Steke_m's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. O víkendu jsem se povozil v Dodge RAM 1500 5.7 HEMI. Stěhování všelijakého bordelu z hůře přístupného domu a stodoly byla brnkačka. Ten zvuk, zátah, prostupnost. Pro RAM nemám využití, tak jako majitel, ale nějak mě to utvrdilo, že bych si dal líbit ten motor v Durangu. Btw. elektro může zrychlovat na 100 klidně do 1s, ale prostě to nevykouzlí úsměv na tváři jako když se nastartuje pořádný motor.
  2. Hlavně ta V8 je super v S80. Pro limuzínu důstojný motor.
  3. Vidím samý diesely, nebo stejný motorizace s mnohem méně najeto za + 900 ...jestli jsem teda odpoledne koukal dobře. Takže cenu jsem si vyhodnotil jako ucházející. Ale jestli je obecně motorizace s převodovkou dobrá na pytel, z toho nevyčtu. Zatím jsem našel, že spotřeba neodpovídá výkonu Ale tak já mám Subaru, tam jsem na to zvyklý
  4. Bylo to auto ředitelský. Nevím koho, to ve výsledku mi nic neřekne, ale bylo to ředitele nějakého úseku a to jsou samý jednání napříč republikou, Evropou, dovolenky, apod.
  5. Pánové, potřebuji konzultaci. Přišla mi nabídka z korporátu na odkup Kodiaqu. Zaujala mě cena, že bych možná v rodině Škodovku i snesl. Kodiaq Laurin a Klement, 2.0 TSI, DSG, 4x4, 11/2022, najeto 110 tis km, cena 630 tis Kč s DPH Nevyznám se ve Škodovkách, jak je na tom ten motor, DSG? Docela to ve mě hlodá. Díky
  6. Výborná komunikace. Díky za obchod a doporučuji.
  7. To byla jen taková vsuvka pro znalého této části Plzně, kdy pokud někdo vyjíždí z benzinky směr Borská pole, nebo Valcha a ty současně jedeš od Valchy na ty Borská pole, tak tam jsou k vidění takové situace, že škoda mluvit…jen vsuvka.
  8. Červené vozidlo má pokračovat rovně a otočit se na kruháči a vrátit se ze směru žlutého a v poklidu odbočit vpravo A teď mi řekni ještě jak bys řešil výjezd z Benziny naproti odbočce na Valchu, když jede někdo z Valchy na Bory. Tam je to taky výživné.
  9. Ty voe ten Super je s těma kolama šílenej. Jako služební je Superb ale na pohodu. Jako soukromá osoba bych do toho ale ani nekopl. Důvodem je zpracování, kvalita, servisní síť a její kvalita (nemůžu ty vocasy v autorizáku Škodovky ani vidět a vždycky, když tam jedu se služebákem, tak trpím).
  10. Proč tam sedí tak v pozoru a má tam vedle sebe opřený ty fotky dětí. Kurník to jsou konspirace...
  11. Já plánuju jet trasy podle knížky "Alpy bez asfaltu". Jsou tam popsaný a zmapovaný cesty od obtížnosti A do E (vlastní hodnocení), takže si každý vybere kam se s autem odváží. Autor to vše projel s Defenderem, ale potkával na několika cestách i obyč předokolky, kdy prostě italové jeli na piknik. Já se taky chystám s našim prckem, že vezmeme Outback na nějakou tu A, B na rozkoukání. Jsou tam hodnocený trasy i podle atraktivity (výhledy, opuštěné italské pevnosti, apod.)
  12. Libor je úplnej střelec. Všichni co jedou s motorkou bez asistence jsou neskuteční borci.
  13. Když je řeč o OL. U koho máte dobrou zkušenost (cena, jednání, vracení auta, atd.)? Nabídka je široká a v mém okolí nikdo auto na OL nemá.
  14. Díky za tip, ale to už je fakt trailová "teniska". Rád bych obdobný styl jako jsem měl/vybírám.
×
×
  • Vytvořit...