Přejít na obsah

Grander

Členové
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Grander

  • Datum narození 11. března

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Kyjov

Grander's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ty seculus, casia a Nautica všechny vypadí dobře.
  2. Podle amazona s nejnižší cenou 380 dolarů při aktuálním kurzu to děla na Kč 9 367,00 a u nás za 8 k se dají pořídit.
  3. Díky za odkazy, v ČR to máme nejlevnější. Ano zdá se mi malé, asi jsem jiný.
  4. Co jsem si kupoval první hodinky zde na foru Seiko 5 sport 42 mm průměr a automaty, ale hodinky nosím 2-3 do týdne tak pro mě automaty nemají cenu. Ty casia se mi zatím libí nejvíc ještě počkám tak 14 dní kdyby někdo s něčím došel. Myslíš že ty casia jdou koupit v zahraničí na nižší cenu?
  5. Už jsem měl jedny Seika průměr 42 mm a bylo to málo, proto už takové nechci.
  6. To máš pravdu, já jsem spíš na takové sportovní hodinky a větší průměr, oblek nosím max. 1x do roka takže menší hodinky nemá cenu. Hodinky jsem nenosil snad 10 let a do 2 dnů mi to ani nepřišlo že něco těžkého na ruce mám, takže celkem pohoda. Řekl bych že průměr 48-49 by byl ideální.
  7. 18 cm, tady vám dám fotku http://screenshot.cz/6XOH8/ v relitě to vypadá ještě o trochu menší, hodinky mají průměr 45-46 pouze korunka.
  8. Nyní mám tyto hodinky http://www.hodinky-365.cz/festina-chrono-bike-tour-de-france-2014-16774-7-x165952 , ale jsou pro mě malé. Myslíte že kdybych koupil o 1 mm bude to poznat? Na obrázku to vypadá celkem velké, ale realita je jiná aspoň u těchto co mám se to tak stalo.
  9. Teď jsem byl v jednom nákupním centru a byl tam obchod s hodinky a celkem velké průměry, ale ty značky moc známé nebyly spíš modní značka než hodinková . Ty Diesel už jsou moc. Nad těma Casiama stále váhám. Jinak je tolik pěkných hodinek různých značek, ale průměr 42-44mm.
  10. Ahoj všichni, potřeboval bych poradit s výběrem hodinek s minimálním průměrem 47mm. Líbí se mi chrono hodinky, ale můžou být i bez. Cena do 8 tisíc. Představoval bych si něco takového http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-eqb-500d-1a, http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-ef-132d-1a7 něaký takový styl. Skoro nikde nemůžu najít hodinky přes 45 mm.
×
×
  • Vytvořit...