Přejít na obsah

Daniel.chyt

Členové
  • Příspěvky

    31
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Daniel.chyt

  • Datum narození 1.12.1997

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Prostějov

Návštěvy profilu

859 zobrazení profilu

Daniel.chyt's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuji všem, jsou opravdu parádní. Nemůžu si je vynachválit. Pokusím se vyfotit více fotek a hodit to sem jako inspiraci pro ostatní
  2. Ahoj, Udělal radost a koupil jsem si k 18. narozeninám svoje prví lepší hodinky. Představu o prvních hodinkách jsem měl úplně jinou. Jako se mi zalíbily Casia řízené rádiem se solárním nabíjením. Už jsem je měl dokonce objednané, ale na poslední chvíli jsem si je nevyzvedl... Rozhodně tohoto rozhodnutí nelituji. Po pár týdnech, co jsem o hodinky začal více zajímat jsem se rozhodl pro mechaniky. Mají něco do sebe, líbí se mi jak jsou "živé". Nejdříve jsem se díval po nějakých potápkách a už jsem měl dokonce vybrané. Po týdnu jsem ovšem v chlubícím vlákně shodou okolností narazil na tyto Sarby. Hned jsem se do nich zamiloval, byla to láska na první pohled... Nespustil jsem z nich oči. Začal jsem číst různé recenze a celkově jsem se o ně dost zajímal. Potom jsem si řekl, že to musí být ony. Rozhodně toho nelituji. Všem těm, co přemýšlí nad koupí těchto hodinek vzkazuji: "jdete do toho!!" Na závěr bych chtěl poděkovat za tuto super komunitu. Opravdu smekám, kolik skvělých chronomagorů se zde najde Přikládám pár fotek, snad se budou líbit
  3. A něco příjemnějšího, co říkáte na naše na MS? Akorát škoda toho Ťoupu, chudák...
  4. Díky za tip, na ty už jsme se dívaly. Na kůži to ale není ono :/
  5. Ahoj, Po uvážení jsme se rozhodli, že na hodinky pro taťku pouze přispějeme a z větší části si je doplatí sám. Proto se omlouvám za založení předešlého téma (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92897-hodinky-do-12k/) a poprosím o případné zamknutí. Finální cena se přesunula na 35k Kč Podmínkou je, aby to byly mechaniky na každodenní nošení. Měly by být přehledné a jednodušší. Důležité je, aby měly v detailech nějakou červenou barvu (např. ručičky apod.) Náramek kovový nebo titanový. Hodně se mu líbily hodinky techničtějšího provedení. Jako první mu padly do oka tyto: http://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-29er/muhle-glashutte-29er-schwarz. Co na ně říkáte? Mohli byste prosím vás případně doporučit nějaké hodinky podobného vzhledu? Děkuji
  6. I DPH? Já měl za to, že pro celnici uvedou nižší cenu, aby se to nemuselo platit
  7. Asi dám na creationwatches. Přeci jenom budou dřív doma a nějaký rozdíl v tom nevidím. Na jaký doplatek se mám připravit? V recenzích jsem četl nějakých 200,-. Nebo mám očekávat víc?
  8. Děkuji, asi je objednám. Nevíte prosím vás, jak dlouho bych je z této stránky mohl mít doma? U ČR tam mají "Free DHL Express" (2-4 dny). Je to možné? Zdá se mi to nějak rychlé a ještě k tomu zadarmo?
  9. Když už, tak bych šel do těch černých. Jako barva prvních hodinek by byla pro mě ta modrá asi špatná volba.
  10. Ano, je na tom něco pravdy. Mám to pokaždé jinak. Jeden se mi líbí ty a hned druhý den se mi líbí zase jiné. Největší boj je mezi těmi F17 a mezi monstry (x007 jsem už vyloučil)
  11. Tak mám dva favority Seika SNZF17K nebo skx007. Ty skx007 mi přijdou až moc "potápěčské", takže bych volil spíše SNZF17K1. Možná blbý dotaz, ale je možné, že jsem ty SNZF17K1 nenašel v modré variantě?
  12. Děkuji, ale po delším zkoumání raději toužím po mechanických Je to složité, na každých se mi líbí něco jiného, ale táhne mě to k monstrům, abych vlastnil ty "legendární" hodinky které jsou tak oblíbené. Věřím, že i když by se mi teď ze začátku nelíbily, tak bych se do nich časem zamiloval (alespoň v to doufám)
  13. Mám v tom teda ale zmatek Teď mě to zase táhne k oranžovým Monstrům, ale mám strach z toho okoukání...
×
×
  • Vytvořit...