Přejít na obsah

David 11888

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

David 11888's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím, potřeboval bych poradit, kde sehnat ocelové očko na 16 mm široký pásek na hodinky, chtěl bych aby mi známý brašnář ušil z kůže. Přezka lze sehnat snadno, ale na očko jsem nikde nenarazil. Budu rád za každou informaci. Díky David
  2. ještě bych se tedy jednou zeptal jestli nevíte někdo na kolik by takové hodinky vyšli. Jestli jsem teda prodělal, nebo ,,vydělal" a mám v nich uložené peníze. Ještě jednou Vám děkuji, nečekal jsem, že reakce budou tak rychlé a užitečné.
  3. Zdravím, právě jsem zakoupil hodinky Eterna, jelikož se jedná podle mého názoru starší kousek, chtěl bych Vás poprosit zda by jste o nich někdo nevěděli trošku bližší informace, např.: stáří, cena. Hodinky rozhodně prodávat nechci a rád bych je nechal vyladit abych je mohl nosit, především proto se zajímám o cenu, abych věděl zda do jejich renovace zainvestovat a né abych vrážel peníze do ,,hodinek které by stáli pár stovek". V případě, že bych se rozhodl pro kompletní renovaci (výměna sklíčka, přeleštění, výměna ,,lešeníček" držící pásek atd., ztratili by hodinky na ceně, nebo naopak? Projížděl jsem poměrně hodně webových portálů, ale přímo tyto hodinky jsem nikde nenašel. Hodinky jsou funkční. Předem Vám moc děkuji za odpovědi. Omlouvám se za takové dotazy, ale opravdu se v tomto oboru nevyznám a rád bych zjistil pár informací. Ještě jednou díky.
×
×
  • Vytvořit...