Přejít na obsah

Maxel

Členové_50
  • Příspěvky

    9 420
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Maxel

  • Datum narození 14. června

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

14 018 zobrazení profilu

Maxel's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Menší vejšlap, na ruce digitálky.
  2. Jak kdy. Salsu spíš ne. Někdy přidám dovnitř třeba naložené jalapeños, konfitovaný česnek, nebo kousky křupavé slaniny. Mascarpone se dá vyměnit za zakysku, to taky funguje dobře. Ale třeba dneska sem měl slinu čistě na mastnej sejr Jako katalyzátor k tomu mam nějaké sladké pití; mirindu ideálně. Prostě taková fajn kaloricky vyvážená krmě.
  3. Kdo jste sejrový jako já, tip na rychlou a solidně žravou večeři. Sýrová quesadilla na pánvi. Lepší je tam poslat víc druhů, pěkně se to rozteče a spojí do jedné sýrové bašty. Já dával ementál, vyzrálou mozzarellu, chedar a comte. Jednu stranu jsem tence pomazal mascarpone. Druhou chedarovým dipem. Jako pojivo. Důležité je jet to na menší fojr, aby se sýr stihl roztéct, ale tortilla se nespálila. Pak flip na druhou stranu. Nechat chvilku odležet. Nakrájet. Sežrat.
  4. Grilované ku.prso, salát z pečených paprik s balzamikovou redukcí, plněné jalapeño zapečené se slaninou, česnekový dip a opečený pita chleba.
  5. Plánuji upgrade rodinného povozu a než vezmu vyhlídnuté v bazaru, zkusím zda někdo zrovna neplánujete poslat do světa něco podobného. Motor pouze D5 173kW. Ideálně světle šedá. Stopro ne bílá nebo stříbrná. Najeto do 150tkm. Případně víc s doložitelným-poctivým servisem. Preferovaný původ ČR. Budget ~750k v českých. Budu to brát na sebe, ne na firmu. Přikládám ilustrativní foto. Ale takhle by to mohlo vypadat Díky za prostor!
  6. Grilovací sezóna zahájena. Obratem ukončena. Došel kua plyn. Ještě, že máme fajn souseda, co byl cosi lépe připraven. Opětovně tedy zahájeno. Bašta.
  7. S drahou polovičkou na špacíru.
  8. Todle jsem včera nasál v Lidlu. Dobrý, ale má to teda grády!
  9. Cordon bleu a br.salát. Chybějící citrón supluje limeta; no biggie.
  10. Pastrami v kváskovém chlebu, s nakládanou cibuli, třemi druhy sýra a slaninézou. Typická sváteční krmě
×
×
  • Vytvořit...