Přejít na obsah

Eddie75

Členové_50
  • Příspěvky

    99
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Eddie75

  • Datum narození 24.4.1975

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vysočina

Eddie75's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Ustrojit a nastrelit pusku tak, aby se dalo ofektivne fungovat 25 - 300 m neni jen tak. Pro IPSC se to vetsinou resi 2 ruznymi miridly ktere jsou nastreleny na ruzne vzdalenosti. Nebo musis klikat a prenaset. A Hlavne je potreba trenovat.
  2. A to ti nakukal kdo???? Ano balistika je oproti 223 blba a chovani zbrane bude o neco horsi, ale na 200 m to zeleza zhodi. A faktor 150+ ze 6" hlavne taky pohodlne dostanes.
  3. Jinak za 45k je nova origo MP5. Neb HK dela i semi .
  4. EVO je predrazeny. Za ty prachy mas Vosadku. Kdyby se EVO prodavalo za 20k tak proc ne. Strilel jsem z nastrojenyho EVA v kterym bylo tak 50k a dovedu si teda predstavit lip investovany prachy.
  5. UZI mam a je to dost specificky zelezo a ma vsechny klady a zapory plynouci z toho ze strili ze zadni polohy zaveru. Momentalne ji trochu tunim. Narouboval jsem na ni pazbu z ARka. Ted musim poresit miridla protoze ted na novou pazbu nesedi. Chci na ni naroubovat kolimator a bude z ni super kropitko. PS: Koukal jsem se ze Stribog se prodava za 25k kc. Za ty penize je IMHO neprodejny.
  6. Striborg mne dost zklamal. Ergonomie nula a strelecky se taky moc hezky nechova. EVO je oproti Striborgu mnohem lepsi. Pokud chces koupit karabinu v lugeru ktera chodi z krabice tak mas jen 2moznosti: MP5 nebo VARku.
  7. Na cisteni je neocenitelny cistic na brzdy.
  8. 38 z 2" laufu ma stejnou hybnost jako luger ze 4'' laufu(sluzebni pistole). Ono se to nezda ale 38sp je pomerne vykony naboj a diky nemu ma 2" revolver smysl. Ne nadarmo to byla sluzebni raze. V kratkym loufu bude Luger hodne ztracet. Hodne zajimava pistole na noseni(placaty revolver) je G36 (jednoradak 6x45ACP.
  9. LCP 9Br ma kamarad a je to opravdu kapesni pistolka na noseni. Diky velikosti je to divoch a neni moc presna. Presto ti ji doporucim. V lugru jednoznacne MP Shield. Nositelnost srovnatelna s 2" revolverem. Oboji je, ale ustupek a kompromis od ucinosti 38sp v 2".
  10. Bohuzel v evrope z krabice asy nikdo. V CR mas Vavrecku Vosatku a Hofmana. Vsichni prodavaj M4 a hotovo. Vse ostatni je na objednavku. Dobrej zaklad na open je dissipator od DPMS model TAC2 nebo model 3G2 . Dalsi moznost koupit colta M16 A1 ze zelenyho sportu a upper upravit na montaz + zkratit lauf + freefloat predpazbi....... Pusku strilim okrajove tak 3 zavody do roka cca 400 ran tak mam AKSU74 na ni kompik + rucka od FABu a kolimator. AR ku bych chtel, ale pro mne je to zatim ekonomicky nesmysl.
  11. Pokud chces pist tak si kup AK74. Tunit se to da uplne stejne a puska je za 12K a strelivo levnejsi. Kdyz ARko tak aspon Midlength idealne Rifle legth plynem. Open lehky lafu 14.5 - 16'' Standart 18 - 20''.
  12. ja mam vsechny matrice od leecka a neni s tim problem. Casefeder jsem nekupoval mam rozestaveny svuj. 8k se mne za nej davat nechtelo.
  13. Zobani do trubek je fakt opruz. Skoda ze jsi nesel rovnou do D650 ja na ni presel po 4 letech s Turretem. Zatim na dillonu jedu 45ACP v 1ce kalibracka ve 2ce upravena Lee rozhdlovacka ve 3ce prachovac na 4ce usazovacka a v 5ce zehlicka.
  14. Ja se ptam: Kam se vytraci SVOBODA? Demokracie je jen prostredek pro dosazani svobody. Ve zdelovacich prostredcich se neustale zamenuji priciny a nasledky. At je to deflace, ktera je projevem financni kryze. Ne jeji pricinou. To same, kdyz se mluvi o demokracii, tak si vetsina polityku a novinaru ani v nejmensim nespomene na svobodu. Kdyz bylo referendum tak jsme vstupovali do uplne jine EU nez v ktere nyni zijeme. Cim driv vystoupime z tohoto nefunkcniho celku tim lip.
  15. Tak jsem si ten uredni vestnik precetl. Vyklad v clanku na idnes je extremni. Minimalne pro prodej v ramci republiky dle mne stale plati ze mohu prodat/koupit znehodnocenou zbran s dokladem o znehodnoceni. Porad plati ze znehodnocena zbran NENI ZBRANI a neni nikde evidovana. Na tom ze si s ustavou a zakladni listinou prav a svobod vytiraji rit to ale nic nemeni. Vzpomente kteri politici vas presvedcovali ze mame prijmout Lisabonskou smlouvu jinak budeme cernou ovci.
×
×
  • Vytvořit...