Přejít na obsah

SuzieRennt

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena

SuzieRennt's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak moje milé "ženévky" už jsou zas u doktora.. Je super, když si koupíte vysněné hodinky, čekáte víc jak měsíc, až budou po servisu a pak s nimi hned třísknete a čekáte další měsíc
  2. Strojek je po kompletním servisu, na který jsem hodinky hned po zakoupení dala. A hnedle poté jsem je hodila na zem
  3. Je to jako prokletí! Kromě prasklého sklíčka se rozpáral řemínek u zapínání, když jsem si hodinky zapínala na ruku. Asi mi nejsou souzeny. A nebo jsou to prostě jen hodinky z roku 1962, na který ruka opraváře dříve nikdy nesáhla
  4. Tak konečně přicházím s výsledkem. Bylo to trochu dobrodružné. S hodinkami jsem zajela do servisu Knespl & Majzlík a tam mi řekli, že jsou ve skvělé kondici, a že je rozhodně doporučují koupit, protože je bude čekat jen zcela základní servis. Zajela jsem zpět do starožitnictví s plánem ukecat prodavačku na slevu. Vyšlo to! Dala mi je za 4500Kč. Servis stál 2500Kč, takže za 7k krásné zaservisované hodinky. Mám velkou radost Až na to, že dnes mi spadly na zem a prasklo mi na kraji sklíčko PORADÍTE MI, kde objednat nové a jak přesně poznat, jaké si mám objednat? Nebo mám raději rovnou zajet k Majzlíkovi? Díky.
  5. Děkuji moc. Dnes si hodinky za zálohu vypujčím a odvezu je do servisu Knespl&Majzlík. Zjistím, jak jsou na tom a pak se rozhodnu. Líbí se mi totiž moc :-)
  6. Díky za radu. Mrkni ještě, prosím, na dýnko. Zdá se mi podezřelé. Jsou to dámské hodinky, nikoli pánské. Už mi zde někdo psal, že dámské měly kvůli strojku dýnka jiná. Je na něm vyryto C 320 - to je kalibr?
  7. Ahoj všichni, kteří jste mnohem zkušenější než já. Ráda bych vás poprosila o radu ohledně výběru hodinek. Ještě donedávna jsem nosila pilotky od Archimede, které jsem dostala za vysokoškolský titul a mám k nim hluboký vztah. Sice to nejsou hodinky za statisíce, ovšem švýcarský mechanický strojek s automatickým nátahem a hezký design udělaly své. Teď už prostě nechci nosit nějaké obyčejné quartzky. Ovšem dostala jsem od snoubence zlatý zásnubní prstýnek ve vintage stylu. Je krásný a mám z něj velkou radost, ovšem k pilotkám z nerezové oceli se opravdu nehodí. Proto musím s velkým smutkem hodinky odložit a pořídit si nějaké zlaté, respektive pozlacené, dámské a decentní. Nevím, co si vybrat, když mám tyto požadavky a nemám na hodinky alespoň 50k.. 1. Dokázali byste mi poradit, kde a co mám hledat? 2. Včera jsem narazila na Omega Genéve za 6000Kč, je nesmysl je kupovat? Líbí se mi, ale prý je 6k moc.. Foto níže. Všem moc děkuji za rady!
  8. Což o to, pěkné by byly. Dokonce jsem na podobné Longines dnes také narazila. Ale 30k je taky pořád moc :-D here you go:) http://www.kralovstvihodin.cz/longines-zlate-naramkove-hodinky-panske-1089
  9. Nu, nejsem zas tak úplně začátečník. Mám krásné pilotky od Archimede, ale bohužel je už nemohu nosit. Dostala jsem krásný zásnubní prsten, ovšem je zlatý a navíc ve velmi vintage stylu (vychází z estetiky prvorepublikových zásnubáků) a pilotky se mi k nim opravdu nehodí. Proto se teď poohlížím po něčem dámském, decentním a zlatém. Problém je, že bych moc ráda nějaký fakt pěkný kousek se švýcarským strojkem s automatickým nátahem :-D Ovšem nemám na to 50k... Proto celý ten vintage nápad.
  10. Omlouvám se, dělám tu v těch reakcích bordel. Zatím se v systému diskuse moc neorientuji
  11. Ano, jsou damske, male. Ted bohuzel nevim, kolik mm. Dnes ve starozitnictvi byla jen pani, ktera to neumela otevrit Zitra mam prijit za kolegou, ktery mi umozni nahlednout na strojek. Jinak, to dynko me prave take dost rozcarovalo..
×
×
  • Vytvořit...