Přejít na obsah

mismas

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli mismas

  • Datum narození 1.7.1991

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

mismas's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. je to komplikovanější...byl to takový ten "pletený" z drátků a "opravě" se to dalo nasadit, ale při sundávání se to vzpříčilo a už to bylo v prd*li...
  2. Může mi zde někdo poradit, jestli v praze existuje nějaké místo, kde by mi vyměnili pásek u hodinek a bude tam třeba i nějaký výběr? Dneska jsem byl v té "slavné" budce na václaváku, nejen, že nebyl výběr, ale ještě mi drahý pán řemínek totálně dodělal (musím se hodně mírnit, abych nepoužil horšího jazyka) a nemohu je přes vadu už ani nasadit. Díky.
  3. Nejhorší ale na tom výběru je to, že když už se mi něco líbí a nadchnu se pro to...zjistím, že horunka je široká téměř 5 cm a hned jde vše do kytek Mám moc tenkou ruku a na to výrobci pánských hodin zase tolik nemyslí Měl bych přibrat.
  4. http://goldenbijoux.com/8530-thickbox_default/montre-homme-certus-616277.jpg Můj mobil to moc nezvládá vyfotit, takže jsem našel na netu...bohužel dost omezený výběr fotek. Ale určitě jsi tenhle typ pásků viděl, mechanismus je to všude stejný, myslím.
  5. user47: Hlavně se mi to s tím kovovým tahem ani nelíbí a nesnesu to na ruce. Mám na aktuálních hodinkách takový ten jemný pletený kovový pásek...to sice celkem šlo, ale hnedka se ošoupal a ještě z něj začaly trčet ty kovová vlákna. Hrozné. Přemýšlím o výměně za kožený už dělší dobu, ale jak na to koukám, kdoví, jestli to půjde (je tam takový podivný mechanizmus a pásek je jakoby pod korunkou).
  6. Zarkow: Tak tyhle se mi nikde vyhrabat nepodařilo. Tyhle jsou dost obstojné. Bohužel se teď učím, takže nemám čas na hloubkové zkoumání trhu, to přijde záhy USER47: Ty mi příjdou jak na nádraží nebo ty co bývaly na základní škole - úplně ke mně nesedí
  7. A nemohu si pomoct, ale většina SEIKO produkce v téhle ceně na mě působí....jak bych to řekl..."všedně"...:/
  8. Finanční omezení - nejprokletější kritérium. Ale jako student se musím zatím držet při zemi
  9. tomson + bandicoot: Koukl jsem na Autran Viala a musím říct, že tam by to celkem i šlo. Sice na můj vkus moc dbají a viditelnost číslic (hlavně arabských), což podle mě není estetické. Momentálně mám hodinky celočerné...pouzdro, ciferník i pásek a přemýšlím o změně. Škoda jen, že jsem tak nerozhodný. Co si myslíte o modrých cifernících?
  10. Junkers i Zeppelin mám v merku...něco jsem četl i o strojcích. Na ty ostatní společnosti se zkusím podívat. co se týče Swiss Militarz Hanowa - strojek levný/nelevný....o to mi nejde, spíš aby byl spolehlivý! A když tedy mluvíte o větším výběru mimo ovropu, je zde něco, co stojí opravdu za to?
  11. Zdravím hodinkové odborníky! Uvažuji o koupi nových hodinek pro mou maličkost a ačkoliv jsem chronický nositel, nikdy jsem si sám hodinky nekupoval....potom, co jsem se pokusil si sám něco vybrat jsem zjistil jak moc mimo jsem. Zkusil bych zadat nějaké požadavky, o kterých si myslím, že jsou fajn a byl bych rád, kdyby se našel někdo, kdo by mi byl ochoten trošku poradit. Rád bych hodinky evropské výroby (dejme tomu z germánských zemí)/co nejvíc nezničitelné (asi safírové sklo)/spíše simplexního elegantnějšího vzhledu/spíš kožené pásky/tmavší ciferníky/jaký by tam měl být strojek - těžko říct, to si nechám poradit úplně/menších rozměrů. Maximálně do 40, spíš méně(momentáln mám 38mm). Myslíte, že by se našel někdo s dobrou radou? Alespoň po jaké značce se podívat? Děkuji moc za rady. Hezký večer.
×
×
  • Vytvořit...