Přejít na obsah

komens

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli komens

  • Datum narození 16. června

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    ..motorky, zbraně, kytara a jiné :-)

komens's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Co milovník hodinek...to názor. Já mám také raději klasické elegantní chronometry, ale říci o určitém modelu "hnus", bych si nedovolil, je to vždy pouze subjektivní názor a záleží na vkusu a s tím souvisejícím životním stylu toho, kdo posuzuje. Proč tedy nevyhovět přání zákazníků, kteří mají rádi značkové časomíry a přitom chtějí aby vypadaly zcela odlišně a třeba bláznivě........ :-).
  2. Jsou nádherný a o čitelnost v tomto případě až tolik nepůjde...:-).
  3. komens

    Nové ceníky TH

    Monaco má přes 40 modelů, ale pravda, procent je to méně, např. CAW 2119 147.900,- / 150.900,- , tedy cca 2%. Zdá se, že nejvýrazněji se to projevilo u řady Grand Carrera. Na časoměry v řádech mil. jsem se nedíval vůbec :-).
  4. komens

    Nové ceníky TH

    Ceny v Kč. Jistě, že jsem neporovnával úplně všechny TH, ale jen namátkou, : CV 2014 98.900,- / 105.900,- CAV 511B 159.900,- / 182.900,- CAV 5185 227.900,- / 269.900,- Kč
  5. Tak jak sleduji nové ceny TH, (ne všichni prodejci je již mají nahrané na netu) jsou upraveny o cca 5 až 19%. Zajímavé je (a čekal bych opak), že čím dražší hodinky tím větší procentní nárůst. Četl jsem a bylo mi to i AD potvrzeno, že se tato značka snaží pozdvihnout svou úroveň a nechce aby si ji mohl koupit každý. No myslím, že není sama. Filozofie proč "levné" o 5% a "drahé" o 20% (vše je relativní), mi však uniká :-).
  6. Přesně tak, jde o Tovys a pana Vyskočila. Ani jsem nepsal, že s kamarádem, také fandou TH, využíváme jeho služeb tak, že už nyní vše vyřizujeme v Praze, kam každý týden jezdí. :-)
  7. Ahoj, mohu říci, že jsem se již dlouho nesetkal s tak příjemnou atmosférou a kulturou prodeje, jako v tomto hodinářství. Jako vždy, je to o lidech a přístupu k zákazníkovi bez ohledu na to, zda jde koupit nové hodinky, nebo přijde s reklamací, či servisem. Osobně jsem vyzkoušel. Koupil hodinky, reklamoval, koupil další, občas nějaký servis na starších kusech ....vše při pohodovém jednání s majitelem. I nějaká rozumná sleva se dá vyřídit... :-). Opravdu mohu jen doporučit.
  8. Ahoj, doposud jsem měl téměř ve všech hodinkách strojek ETA a moc si přál El Primero. Tady je, což myslím všichni víte, modifikované s nástavbou TH. Prosím jaké jsou zkušenosti ? Díky.
  9. ...nádherný detail strojku i ta fotka s odrazem a navíc hodinky dle mého gusta...opravdu pěkné
  10. ..opravdu velmi elegantní, s využitím téměř pro všechny aktivity a cena....jistě za to stojí a musíme si dělat radost :-)
×
×
  • Vytvořit...