Přejít na obsah

DaVE19

Členové_50
  • Příspěvky

    74
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli DaVE19

  • Datum narození 19.8.1987

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

DaVE19's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ahoj, mám na prodej nový a nerozbalený telefon Galaxy S24, varianta 128 GB|8 GB a barva Jade Green. Pořízen byl na oficiálním eshopu Samsung, chtěl jsem využít body, záruka je do dubna 2026. Cenu si představuji 16 500 Kč. Děkuji za prostor a přeji krásný zbytek víkendu.
  2. Ahoj, mám na prodej Steam Deck v kapacitě 512GB. Konzole je super zařízení, ale zjistil jsem, že raději si zapnu Nintendo a tak jsem ho v podstatě nepoužíval (mimo domov se mnou byl jednou v letadle) a konzole tak odpočívá ve skříni. Záruka má být do 9/2024 (to ještě prověřím), stav je dobrý, originální pouzdro je samozřejmostí. Na konzoli jsem hned po zakoupení dal ochranné sklo. Cenu si představuji 9 000 Kč za konzoli + dock + paměťovou kartu. Děkuji za prostor.
  3. Přesně tak , postavili si nový prostor v Nýřanech. Plzeň se zbourala a budou zde znovu stavět. Jinak k jejich TV jsem obezřetný, známý měl model za v té době 120k Kč, dva měsíce po záruce umřel a přístup k tomu byl dost smutný, zajistit servis byl také problém. Umřela základní deska, nebyla ochota řešit ani placený servis.
  4. Děkuji za pohodový obchod a doporučuji.
  5. Děkuji za rychlou domluvu a bezproblémový obchod. Doporučuji a děkuji.
  6. Děkuji za rychle provedený a pohodový obchod.
  7. Děkuji za obchod, rychlá domluva a realizace.
  8. Aby nám tu nezavedli podobný přístup jako SK, povinně nepovinný test a tak dále. Nevím co by chtěli pořádně ještě omezovat. Začínám se bát co budou vymýšlet do voleb.
  9. Ano, ano. Já na to právě narazil při první cestě mimo ČR, kdy jsem se musel objednat za své, ale dostal jsem vybrat. Ale proč to tak nedělají běžně to netuším.
  10. Využiji vlákna na otázku, která mě zajímá a pokud to tu zaznělo tak se omlouvám. Čas od času musím mimo ČR, to přináší PCR testy, ale vždy jsem dostal vybrat, jestli chci z úst nebo nosní dutinou (jako samoplátce). To samé i u Antigenního testu. Když jsem se dotazoval lékařů, kteří prováděli stěr, odpověď byla, že výstup je srovnatelný. Pak úplně nechápu, proč "trápit" lidi méně příjemnou metodou? Stejně tak antigenní test. Myslel jsem, že je zde jeden způsob stěru a byl jsem vyveden z omylu.
  11. Já strašně přemýšlím, jestli nebudu za "blba", když to budu takto nosit . Moje úvaha byla SOH má milánský tah. Na AW ho můžu dát taky, bude to +- pasovat. No, rozhodně se nechci vzdát normálních hodinek.
  12. Tomuhle jsem nikdy nerozuměl. Jen ta otrava to nosit na ruce. Na druhou stranu se moc nedivím, v AT - Pandorf je vedle sebe Hour Passion a obchod, kde jsou módní hodinky. Když mají akce, do Swiss group obchodu je úplně bez problému přístup. Druhý módní je fronta na dvě hodiny (jednou jsem tam "musel" stát).
  13. Máš teď i novou generaci, na živou jsou ty hodinky o dost lepší: https://www.czc.cz/samsung-galaxy-watch-active-2-44mm-ruzovozlata/267591/produkt
×
×
  • Vytvořit...