Přejít na obsah

Mikefux

Členové_50
  • Příspěvky

    769
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Mikefux

  • Datum narození 4.4.1995

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko, Prim, Omega, Oris, Rolex

Návštěvy profilu

4 817 zobrazení profilu

Mikefux's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Jj, přesně tenhle motýlkový mají v DM, jiný jsem tam neviděl - dřív jsem to nesledoval. Chodil jsem kolem něj dva měsíce, nakonec jsem odolal a začal pročítat tohle vlákno a teď už i fórum břitva.cz
  2. Jo, tak to si trefil hřebíček na hlavičku, přesně tenhle mám Vážně ho neberu, už mám objednaný Mühle. K tomu žiletky Perma sharp, KAI a na zkoušku i zelené Astry. Teprve až mi to dojse se začnu seznamovat s tímhle způsobem holení. Jen jsem nechtěl brát na začátek strojek, který nemá moc dobré hodnocení.
  3. Nevím, mám nějaký model s otevřenou hlavou. Oholil jsem se několikrát dobladka a nepořezal se, tím i Soluna splnila svůj účel
  4. Na ten Wilkinson jsem moc chvály nečetl tedy. Na odzkoušení jsem měl Strojek značky Soluna po pradědovi a k tomu modré Astry Jinak cca 900 mi nepřijde hodně za kvalitní nástroj, jen mě zajímalo, jestli jsem něco nepřehlédl, něco co je o pár stovek levnější a udělá stejnou službu.
  5. Jen jsem chtěl naznačit, že leč mám tenké vousy, tak to není nějaké jemné chmýří Rozhodoval jsem se mezí Mühle a Edwin Jagger. U EJ se mi více líbí design, ale u Mühle zase snadno dostupné náhradní díly. Nakonec asi zvolím Mühle.
  6. Zdravím vespolek, po čase se vracím do starých známých vod chronomagu, ale tak nějak nehodinkově. Doteď jsem se jako mladší ročník holil pouze gillette fusion 5+1, ale rád bych přešel na Double Edge aka bagr Mám tenké, ale né úplně měkké vousy. Hledal jsem něco, čím se nepořežu, vypadá to dobře a nestojí to majlant. Vypadl my z toho Mühle R89. Případně napadá vás nějaký s podobnými vlastnostmi a třeba nižší cenou (není podmínkou)? Chápu to správně, že tento strojek není z nerezu? Nějaký pochromovaný obecný kov? Vyplatilo by se investovat do SS nebo je toto dostačující kvalita? Jinak zatím asi budu používat krém na holení Balea z DM, Mýdlo třeba později. Dík, Michal.
  7. Moje místo ve verzi Classic stále volné. Bohužel se nemůžu z finančních důvodů limitky zúčastnit.
  8. Můj strojek a místo ve verzi classic stále volné...
  9. Nabízím strojek a svoje místo ve verzi Classic. Více v SZ.
  10. Moje první a mám z nich mega radost! Vezmete mě do klubu?
  11. Mikefux

    Sraz Chronomagu - Praha

    Gate 18:00 středa 18.7 1. prischera 2. JoyStick 3. dr.sphinx 4. xbraj19 5. leebauer 6. kuncák7 7. beeman 8. tano 9. lukyn77 10. Tikzot (50%) 11. Exiztence 12. AndyAaron 13. Ronin 14. PavelK 15. ensi (76,3%) 16. Bells (měl bych to zvládnout) 17. Tittus 18. VintageLover 19. Waya03 20. Bullet 21. Mikefux
  12. Kdyby někdo chtěl pustit svoje místo na klasiky, tak bych se rád poníženě vrátil.
  13. Davide, díky! Však říkám, že je to typická sezónní záležitost. Takový hodinky na jedno léto a poslat je dál. Koktejlky jsou skvělý, líbí se mi teda víc původní model, ale i tak. Ale jsou to spíš oblekovky a ta velikost je už na hraně. Každopádně mě hodně oslovila zlacená varianta. Ale to je samozřejmě trochu kontroverzní. U Warda jsem uvažoval o bronzovkách, ty by k takové příležitosti sedly dobře, ale to už bych musel fest navýšit rozpočet a to už bych zas věděl o jiných hodinkách.
  14. To by bylo nejlepší, ale když já to dostal za úkol, nemůžu říct, ze jsem si nic nekoupil [emoji846] Jo to byly vintage Seiko pandy, které jsem prodal v záchvatu splínu po rozchodu [emoji3] Takže ty úplně nesplňují zadání, protože nejsou nové a hlavně jsou mimo rozpočet.
  15. Ještě jsem měl dodat, že jako ideální hodinky by podle mě byly třeba Seiko SARB033. Jediná vada na tom je ta, že už je mám tři roky doma Ty teď nosím společně se zlacenými King Seiko asi nejvíc.
×
×
  • Vytvořit...