Přejít na obsah

potemnik

Členové_50
  • Příspěvky

    53
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Squale, Sinn, Deep Blue, Omega

Návštěvy profilu

1 541 zobrazení profilu

potemnik's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Precetl jsem jen par stranek a trochu to zjednodusujete. Pokud by bylo jasne, co nastane za rok-dva, tak by kazdy zaspekuloval a byl bohac. Pokud si verite, tak good luck. Ale... My sice vime, jaky jsou fundamenty ted: tlak na posileni koruny vs CNB cap. Problem je v tom, ze za ten rok dva se muze ledacos zmenit... a lidi maji tendenci to podcenovat. Neumime si predstavit nepredstavitelny. V roce 2006 vsechno vypadalo se svetovou ekonomikou slunickove a za dva roky dost lidi zaplakalo. Takze tak... aby nekdo nebyl prekvapen,kdyz prognozy nevyjdou... Proto se na ne v rozhodovani moc nespoleham.
  2. Squale. Mimo svoje prostredi. Ale i tak se hodi...
  3. Pokud ovládáš Aj, tak vysvětleno zde: http://members.iinet.net.au/~fotoplot/invicta/invicta.html Stručně - je to "kosmetická vada", na přesnost nemá vliv :-)
  4. Zkus otestovat kompasem, jak bude na notebook reagovat. A pokud tě to vážně trápí, tak pořídit hodinkám k vánocům demagnetizér...
  5. Moje nejlevnější hodinky - no-name quartzky, které jsem koupil za pár dolárů a chytly pěknou patinu + NATO z ebaye. Překvapivě ale na ně dostávám komplimenty víc než na jakékoli jiné hodinky... ;-)
  6. Díky. Fotky za denního světla, ne hnědém Squale koženém...
  7. Podle Wiki: Ponor s dýchacím přístrojem 332 metrů. 610 metrů v atmosferickém obleku, V moři. Experimentální přes 700m...
  8. Tohle jsem nikdy nepochopil... Proč by neměly laboratorní podmínky nastat v moři? Tlak je přeci stejný v moři jako v laboratoři... Chápu, že něco přidá máchání rukou... ale řekněme, že jsem v 5 atmosférách... kolik tak můžu k tomu přidat, když tam budu kraulovat? :-) Spíš si myslím, že bude problém v tom, jak to výrobci testujou... Hodinky přežily 1 vteřinu v daném tlaku, tak to je pro nás OK... Ne?
  9. Mash - Ješte pokukuju na eBay... asi to dopadne tak, že koupím nějaký levný. Pak ho vyhodím a dokoupím origo :-)
  10. Díky za info. Já ještě dodám lume foto v šeru. Nově na Nato.
  11. Chtěl jsem se pochlubit fotkama A. Lange & Söhne No42500.. ...jak je z fotek patrno, tak bohužel tedy ne mých vlastních :-) Návštěva muzea v Drazdanech. Bohužel hodinek měli méně, než bych chtěl, ale tyto mě zaujaly. Co na ně říkáte?
  12. Skoda ze j Škoda, že je nedělají s akrylatovym sklíčkem. To se dá pak alespoň snadno rozleštit nebo levno vyměnit... Navíc o hodne cooooler :-)
  13. Porovnání s Armidou nemám, ale Deep Blue mají obecně lumi suprovou...
  14. Změnit heslo, security question? Pak asi na reklamaci... S tím jsem se ještě nikdy nesetkal... Co jsi prováděl, smím-li se zeptat?
  15. Osobně mám dvě zkušenosti s nákupem z wus. Obě bez problémů. Chce se to ale vyhnout nákupu od nově registrovaných členů, vyhledat si reference podle nicku a vyhnout se podzřele levným nabídkám. Jinak postup popsán výše sedí. Jen si nejsem si jist, jak je to s tím "krytím" PayPalu v případě problémů. Studoval jsem to, když jsem uvažoval nad jednou práve podzřele levnou nabídkou a co jsem četl zkušenosti tak to moc nefunguje, na rozdíl od krytí na Ebay. PS: Nezapomen v ceně počítat s daněma+výpalným pro poštu, pokud kupuješ z USA. Proto raději hledám nabídky od lidí z UK, není pak třeba tohle řešit.
×
×
  • Vytvořit...