Přejít na obsah

habadej

Členové_50
  • Příspěvky

    1 677
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Černošice u Prahy
  • Fanoušek značky
    Teď zrovna nevím co dál...

Návštěvy profilu

12 034 zobrazení profilu

habadej's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Zakládám hodnotící vlákno členovi s nickem ducinek. I když je to spíše "mlčící " člen, tak není třeba se obávat. Jednaní s Patrikem je na stejné úrovni, jako s jakýmkoliv členem s tisíci příspěvky. Navíc musím podotknout, že se mi moc nestává, aby mi někdo po dokončení obchodu zavolal a vyjádřil svou spokojenost tímto způsobem. Mohu jen doporučit.
  2. Já jsem také ještě ze staré školy, narozen hluboko v minulém století a docela mě mrzí, že když mě někdo v PM osloví a připojí dotaz, tak vždy odpovím a popřeji hezký den, víkend, večer atd. Bohužel se mi poslední dobou stává, že na mou odpověď, kdy musím třeba i něco googlit, měřit, hledat, no prostě mi to zabere určitý čas, nepřijde ani to nejjednodušší poděkování.
  3. Jo, tak to už je na novém majiteli.
  4. Po čase přidávám já sám svůj poslední řemínkopokus. Jedná se o řemínek pro legendární Citizen Bullheady ve stylu neméně legendárního Brada Pitta s nějakými úpravami oproti originálu. Materiál: hovězina Maine Liscio v barvě Tan z mé oblíbené toskánské koželužny Tempesti, podšitý mnou barvenou hovězinou z české koželužny:
  5. Včera jsem koukal a u mých SPB143 s vyměněnou setrvačkou se začíná 6R35 asi trochu umoudřovat, za 18 dnů průměrná odchylka zhruba +7s. Je teda fakt, že jeden den udělá +15, další třeba +2, pak týden běží +7, pak zase nula 0, pak zase +12. Ten rozptyl je dost velký, ale kašlu na to, jsem rád, že to chodí aspoň takhle. Když nosím Bally s Etou nebo Sellitou (normálně fakt výrobce udává oba strojky), tak každý den přesně +1, v zimě v létě, ať dělám, co dělám, furt stejně.
  6. Vše v pořádku. Děkuji za obchod.
  7. Pokračující 6R35 není o nic lepší. U mých stále skoro nových SPB 143 po reklamaci přesnosti nová setrvačka. Teď už běhají lépe, ale stejně to není žádná hitparáda.
  8. Minimálně bych se s Rudou poradil. V Onyxu jsou fakt hodináři se zodpovědností.
  9. Mrknu doma a ozvu se. Jakou délku a tloušťku potřebuješ?
  10. Snad se mu to tím vítězstvím v hlavě porovná. Má na to, ale ta hlava ho dost brzdila.
  11. Jeans (38mm): tan: 116cm 2x Univerzál (32mm): tan: 108cm 1x Tyto tři kusy jsou ještě volné.
  12. Opět skvělá práce od Onyx Jihlava. Tentokrát bateriové Trasery mého kamaráda. Děkuji a hodinky již jenom do Onyxu.
  13. Nová aktualizace: Jeans (38mm): tan: 116cm 2x Univerzál (32mm): tan: 108cm 1x Jinak vše prodáno nebo zadáno.
  14. Tak už zbývají pouze: Jeans (38mm): hnědý: 126cm 2x (mají drobnou vadu na rubu, která vznikla již v koželužně při činění, při nošení to není vidět a na funkci to nemá vliv), záruka také platná + sleva na Kč 600,- plus doprava. tan: 116cm 2x Univerzál (32mm): navy blue: 132cm 1x tan: 108cm 1x hnědý: 108cm 1x
×
×
  • Vytvořit...