Přejít na obsah

J.R.Ewing

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

J.R.Ewing's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem to tu pročetl a myslím, že ten pán, co původně prosil o vysvětlení, se už nikdy nevrátí. A tak to má být - na fíkaře se musí tvrdě a ani neznalost neomlouvá.
  2. A to já zase nemohu říct, že bych mechanické hodinky nějak zavrhoval. Mám tedy akorát Primky po dědovi, ale v zásadě proti mechanikám nic nemám a jejich majitele chápu. Máme doma jedny krbové a jedny nástěnné staré mechanické bicí hodiny a oboje mají svoje nepřekonatelné kouzlo. Já ovšem jako kluk obdivoval digitálky či prostě quartzky. Byla taková doba, kdy se mechaniky ještě běžně nosily, ale quartzky a hlavně digitálky byly symbolem pokroku. Dneska mi připadá, že mechaniky už nosí jenom fajnšmekři, kteří v nich vidí něco víc než jen hodinky. Obyčejný člověk dojde do nejbližšího hodinářství a tam si vybere nějaké Casia na příštích x let, a pokud mu nezemřou, nosí je dodnes. EDITACE: ...jo a k Tvému přechodu z digi na mechaniky: NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY
  3. Díky za přivítání, jsem rád, že mě sem strýček Google zavedl...přidávám jeden svůj pokus o nejkratší čas Jsou to teda jen vraky, ale jiné tu momentálně nemám..
  4. Po těchto ECW-M300 jsem vždycky v obchodech koukal...možná jsem je měl dávno koupit. Vadila mi vyšší cena a to, že tah se mi vždy zdál takový úzký. Teď ale jak na ně zase koukám, měl jsem do nich dávno jít.
  5. Však to taky byla doba, kterou mám nejraději. Všechno bylo klidnější a lidé trpělivější...a elektronika střední třídy mnohem kvalitnější než dnes, včetně těch digitálek.
  6. Aspoň si nehrají přímo na G-shock, tak to úplně fejky nejsou. To na Aukru a podobných stránkách se to u nás fejkama jen hemží a nikdo to neřeší.
  7. Já taky nejsem zrovna expert na plastové hodinky, ale G-shock znám a měl jsem. Byly fajn, ale když se rozpadl pásek, už jsem opravu neřešil. Možná že hodinky tvářící se regulérně jako géčka bych taky nepoznal od pravých, ale když vidím cenu a pak tam přímo píší "Velice kvalitní zpracování je posunuje na úroveň podobného drahého modelu známé značky G-Shock", tak je mi hned jasný, že to budou moooc povedený kvalitní hodinky
  8. Mám jen dvoje staré Primky po dědovi. Jsou parádní, ale moc malé na dnešní dobu. Ne že by mi to vadilo, ale jak se znám, ještě bych je hned někde křápnul o futro kanceláře, a tak je schovávám radši v šuplíku.
  9. Neuvěřitelné, že si ty fejky někdo koupí. Styděl bych se, kdybych s tím vylezl na ulici.
  10. Ty digitrony jsou parádní. To si je fakt stavíte sami? Na to nemám, musel bych si je koupit...my máme doma ještě takové ty ruské LED digitální hodiny z doby totality, ačkoli nerad přiznávám, že soudruzi dělali něco dobře a kvalitně, tady musím smeknout - už 30 let v kuse jedou bez jediné chybičky.
  11. A hele...moje bývalé vietnamské hodinky za kilo na trhu v sobotu na náměstí..už jsem zapomněl, jak pěkné vlastně byly...klidně bych z nostalgie zakoupil znovu.
  12. Ahoj...no...jsem tu nový, a tak začnu zde ve vlákně, které patří zábavě. Vždycky jsem měl rád hodinky, zejména digitálky - s těmi se dalo vyblbnout..a tuhle hru s nejkratším časem jsme hrávali snad ve škole všichni kluci. Tuhle jsem si na ni vzpomněl a hledal trochu na Google - vyhodilo mi to tohle vlákno na tomto fóru..a tak jsem si řekl, že se zde zkusím zaregistrovat a zavzpomínat na své hodinkové mládí
×
×
  • Vytvořit...