Přejít na obsah

LucasHk

Členové_50
  • Příspěvky

    73
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli LucasHk

  • Datum narození 11.9.1998

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové
  • Fanoušek značky
    Longines, Certina, Omega, Seiko, Zenith

Návštěvy profilu

2 071 zobrazení profilu

LucasHk's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Alex má aktuálně nabídku džíny na míru za 3K (omezeno jen na dvě látky, který mi nepřijdou úplně klasický) pro první tři zájemce, kteří si dojdou na prodejnu. Já byl včera první, tak doufám, že mi výsledek udělá radost. Dřívější zkušenost s ním nemám. Až budou, tak sem rád hodím výsledek.
  2. Mé "poor man's" racing chronograph. O značce jsem nenašel nikde nic. Pouzdro mělomít možná PVD úpravu. Vevnitř Valjoux 7750 s rozbitou stopovací pákou, ale čas běží.
  3. Já jsem vegetarián (mléko, vejce a sýr jím) a k živočišným výrobkům mám celem pozitivní přístup. Obecně se snažím spíše zredukovat svou stopu, ale nevím, čím bych kůži na 100% nahradil. Oproti tomu maso vynechávám úplně, nikdy mi ani nechutnalo. Doma jsme maso nikdy extra nejedli, takže mé vegetariánství nikomu nevadilo.
  4. cena pevná 20 000 Kč "Replika z třídy Mastercopy, vše ve shodě s originálem, funkční manuální chronograf Safírové sklo s antireflexem. Originální překlápěcí spona i pásek Breitling. V ceně je i nenošený kovový tah. Cena pevná, na prodej nespěchám. Možnost předání Praha nebo Písek, jen osobně." www.sbazar.cz/termann/detail/29138383-breitling-super-avenger
  5. Má nová Seika 6139-6010 se opravy už dočkala, ale se sklíčkem jsem je nic dělat nenechal a teď mi to nějak nevyhovuje. Na sklíčku jsou i hlubší škrábance. Mám to sklíčko tedy nechat vyleštit, což si u tvaru sklíčka moc neumím představit nebo objednat náhradní sklíčko z ebay? Co koukám, tak na ebay jsou hlavně plastová sklíčka, ale v Seiko katalogu uvádějí, že tam má být hardlex. Máte tu někdo s objednáváním sklíčka na tyto hodinky zkušenost?
  6. Myslel jsem, že našetřím na něco lepšího, ale to asi u mě studenta nepůjde. Půjdu tedy cestou postupného růstu.
  7. Já třeba nevidím, proč bych s tou kampaní měl mít problém. Nehází to všechny chlapi do jednoho pytle. Projevy hereček také tak dobře nevnímám, ale v článku je dána situace, ve které byl Weinstein asi často. Rozhodně se nesnažím nějak urážet Vás zdejší členy. Jebiga Kdybych u kamarádů některé věci viděl, tak asi kamarádi nadále nejsme, ale abych dlouholetým kamarádům dával navždy sbohem, kvůli názorové neshodě. Straspol Respekt není médium veřejné služby, nesnaží se pouze o nezaujatý názor. Jeho tvorbu zná a chápe každý jeho čtenář a málo kdy se u ní diví. Respektu se stane, že v článcích udělá chybu a k tomu má na svém webu rubriku opravy, ve které své chyby uveřejňuje. Ve svých článcích rozhodně vyloženě nelže. Šéfredaktora Respektu Erika Taberyho si vážím. Určitě se tu každý setkal knihou či filmem Vládneme, nerušit, jinak jsem četl i jeho poslední knihu Opuštěná společnost. OndraTce ?Předem tě varuji, že u názorů Kubery, které znám, se v Respektu setkáš hlavně s kritikou. Jen je obrázek výstižný pro ono "sympózium".
  8. Podle mě ta kampaň má smysl. Je to taková prevence, když se o tom bude hodně mluvit, tak to třeba zachytí i pár mužů, kteří si příště rozmyslí své chování. U sexuální obtěžování, ikdyž je to vážné, je to to s dokazováním dost těžké. Z vlastní zkušenosti vím, jak se někteří kamarádi dokáží zachovat. Kritičtí k některým příspěvkům slavných být můžeme, ale zapojilo se do kampaně i velké množství jednotlivců, které nelze obecně shazovat tím, že se jedná pouze o ženy, o které nikdo nemá zájem. Tady je hezky vidět, jak Češi reagují na takové téma a hezký članek od Respektu. https://www.respekt.cz/spolecnost/obetem-obtezovani-jde-jen-o-prospech-aneb-jak-se-dela-konference-o-metoo?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+respekt-clanky+%28T%C3%BDden%C3%ADk+Respekt+%E2%80%A2+V%C5%A1echny+%C4%8Dl%C3%A1nky%29
  9. Děkuju za povzbuzení! Dnes opravdu přišly, takže od konce aukce až do teď 10 dní. Má Seika 6138-6010 jsou doma
  10. Koupil jsem hodinky z Anglie od prodejce, který využívá Global shipping program. Za kolik pracovních dní vám hodinky přišly? 24.1 je odeslali z pobočky z Anglie a estimated delivery mám od 2.-7.2.. Kdyby to bylo toho druhého, tak skáču radostí, protože bych je rád vytáhnul na jedné akci. Mám počítat s tím, že to do druhého nestihnou?
  11. Další zajímavé Edox Delfin a automatické také bych vyměnil řemen, tenhle není moc fotogenický
  12. Přeji ať hezky chodí, po tak náročném servisu strojek je opravdu super. Používáš na něco budík?
×
×
  • Vytvořit...