Přejít na obsah

H8me

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

H8me's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. no ja se tu ale ukazuju, kazdopadne hodinkam nerozumim, proto jsem se tu chtel poradit, jeste je porad mam a pokud je neprodam, tak si je necham. Slevnovat je nechci, ale jak jsem psal, pokud si je nekdo veme, tak budu rad, ze mu udelaji radost. Ja je mam v supliku.
  2. kvuli penezum taky samozrejme, ale radeji budu, kdyz nekomu udelaji vetsi radost nez me, ja bych je stejne neneosil,. tento druh hodinek se mi nelibi. Ja pouzivam Polary V800,takze by me akorat lezely v supliku.
  3. Kajo, ja o tom taky hodne premyslel, ale z hodinek opravdu nic nemam, treba takove medaile z MS jsou neco jineho :-)
  4. Hodinky jsem se nakonec rozhodl prodat, nějak mě dedečka nepřipomínají a sám bych tento styl hodinek nikdy nenosil. Mám od něj hodnotnější vzpomínkové předměty, kterých si vážím mnohem více a které dám potom svým dětem a ze všeho nejvíc na něj mám super vzpomínky. Takže tak.
  5. nejspíše ano, zlaté by byly mnohem těžší, co?
  6. Zdravím! Dostal jsem od prarodičů hodinky Edox. Dědeček je dostal k 90. výročí Českého svazu ledního hokeje jakožto bývalý hráč a trenér. Nic zatím o těchto hodinkách jinak nevím. Ani jestli jsou zlaté, jestli mají nějakou větší hodnotu, takže bych byl rád, kdyby někdo něco poradil. Našel jsem na nich na boku punc (značku) viz foto. Díky předem za postřehy! Martin
×
×
  • Vytvořit...