Přejít na obsah

Kotlick

Členové_50
  • Příspěvky

    1 088
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Kotlick

  • Datum narození 2.2.1978

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Na Prajzke
  • Fanoušek značky
    ORIS, SEIKO, CITIZEN, OMEGA, BREITLING

Contact Methods

  • Skype
    dave_kotlar

Návštěvy profilu

1 884 zobrazení profilu

Kotlick's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Když jsem ještě dělal do bot, tak mi jeden starý švec v Partyzánském poradil, že botu ve které jsi celý den si nemáš brát druhý den znova. Musí pořádně vyschnout a pak se tam netvoří různé bakterie potažmo smrad. Praktikuju to a je pravda, že mi žádné boty nesmrdí.
  2. Espadrilky bych jako business casual úplně nezvolil, chce to větší zakrytí nártu. Vypadá to líp. Dnešní kalhoty jsou úzké. Tzn. to co jsem postoval výše, nebo to co postoval @bluman Možná bych se vyhnul i té slaměné/pletené podrážce.
  3. Místo těch sandádů bych šel spíš tímto směrem: https://wildrhinoshoes.com.au/collections/mens-casual-shoes/products/weave-tan https://wildrhinoshoes.com.au/collections/mens-casual-shoes/products/dustin-sanu?variant=41643775000739 https://wildrhinoshoes.com.au/collections/mens-casual-shoes/products/coach-tan?variant=41643718344867
  4. Tohle je business casual pro ajťáky, jinak ne. Sandále jsou fakt zlo k dlouhým kalhotám. Zkus pohledat nějaké lehké boty z perforované kůže, nebo tak něco.
  5. Afri, třeba ho to naučí si dávat na věci větší pozor. Měl jsem to podobně. Dostal jsem ve 3. třídě za komančů od strýce z Německa krásny Victorinox s pilkou, nůžkama atd. Vzal jsem ho na tábor a tam jsem o něj přišel (nevím jestli ztratil, nebo ho někdo nutně potřeboval). No obrečel jsem to fest. Od té doby jsem si na svoje věci dával mnohem větší pozor.
  6. Jak jsem psal, jedu teď Shoguna, minulý týden přibyl osmý díl a zatím furt pecka. Sjel jsem mezitím Problém 3 těles https://www.csfd.cz/film/1114740-problem-tri-teles/prehled/ a nevím co si o tom myslet. Bavilo mě to tak do půlky, poslední 2 díly celkem nuda. Jako dokoukal jsem to, ale nadšení vyprchalo.
  7. Máte někoho prověřeného, kdo vozí elektro auta z Německa? Ideálně kdyby uměl změřit/ověřit kapacitu baterie. Chci dotáhnout Nissan Leaf, nebo Hyundai Kona.
  8. Shogun - seriál. Za mě pecka, zatím 7 dílů a moc se mi to líbí. https://www.csfd.cz/film/960128-sogun/prehled/
  9. Přišil bych to, ale pokud chceš lepit, tak musíš z obou částí sundat staré lepidlo, jinak ti to nechytne.
  10. Některé části svahu jsou dost prudké, takže by to sjíždělo i s kokosovým roštem. Navíc, ten časem degraduje a stejně bych to musel řešit něčím jiným. Kámen je věčný.
  11. Přidám se k tématu, potřeboval bych poradit, kde sehnat levný kámen. Ideálně větší placáky. Něco jako jsou kamenné nášlapy, nebo tak. Budu taky osazovat svah a chci tam doplnit větší kameny. Potřeboval bych tak 3 -4 palety. Nechci tam dávat kůru, protože to sjede.
  12. Myslím, že ATREA to měla nějak vyřešené. Dodávali rekuperaci i s digestoří, které spolu nějak spolupracovaly. Jde o to, aby digestoř s odvodem vzduchu ven nepřetahovala rekuperaci. Digestoř má mhohem větší výkon (sání) a mohla by poškodit běžící rekuperaci. Já jsem chtěl digestoř s odvodem ven, protože hodně a rádi vaříme. Tudíž mi na digestoř dal elektrikář nějaký spínač, který když zjistí odběr u digestoře, tak vypne rekuperaci. Je to bezdrátové. Původně to používal na něco jiného. Dá se řešit i otevřeným oknem v kuchyni při vaření. Digestoř se pak nepřetahuje s rekuperací, ale "saje vzduch z okna". Nevzniká podtlak.
  13. Už jsem to sjel celé, je to super, ale chybí tomu ten šmrnc filmu. Je to asi obsazením. Chtělo to asi výraznější herecké typy. Ale bavilo mě to.
  14. Jaký máš elektroměr? Už ten chytrý co měří po 15 min? Nejedná se mi primárně o prodej přebytků, spíše naopak o nabíjení auta popř. baterky v době nízkých cen, kdy nebude svítit dost na FVE. Jsem zatím ve fázi teoretických úvah. Budu dávat FVE a elektro auto.
×
×
  • Vytvořit...