Přejít na obsah

Evzen77

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

815 zobrazení profilu

Evzen77's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Chapu, ja jsem predtim nevedel, ze je vubec nejaky rozdil mezi uchycenim plastoveho a safirove sklicka. Kazdopadne diky za info. Paralelu s Dacii beru, nicmene chtel jsem to vymenit ciste z praktickych duvodu, protoze se mi nedopatrenim podarilo ten plast poskrabat celkem jednoduse. Pokusim se to opravit podle navodu vyse.
  2. @financ: Diky. Nemel jsem na mysli opravu v Eltonu ale spis nekde jinde. Nicmene predpokladam, ze safirovy sklicka jsou obecne jinak uchyceny a proto to nepujde bez vymeny horni casti pouzdra (coz rozhodne neplanuju), je to tak? @Guest: Diky moc za odkaz a ochotu obecne. Zkusim to podle toho navodu, snad to pujde.
  3. @Alex77: Vzhledem k tomu, že právě tam jsem si je nechal renovovat, tak to mě samozřejmě taky napadlo, ale dávají do nich pouze plexi. @straspol: Doporučil bys jemný šmirgl/zubní pastu na vyleštění nebo něco jinýho? Přikládám i fotku. Díky!
  4. Dobry den, nechal jsem si renovovat Prim Igen a podarilo se mi odrit sklicko, tak jsem se chtel zeptat - nevite nekdo, jestli a pripadne kde je mozne si do nich nechat dat safirove sklo? Diky, Evzen
  5. Narazil jsem na tuto fotku a moc rád bych zjistil o jaký typ Primek se jedná, protože bych si je rád koupil, ale netuším podle čeho je hledat. Děkuji předem.
×
×
  • Vytvořit...