Přejít na obsah

darius11

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Tudor

darius11's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Sice je mají v každým druhým hodinářství ale mě to nevadí, sám vlastním PRC200 s Powermatikem a jsem spokojen. I další jejich modely mi přijdou povedené, třeba Seastar 1000, PR516 nebo Luxury.
  2. Taky hodím svůj postřeh ohledně přesnosti. Mám asi 3 měsíce Tissot PRC200 s Powermatic 80 a momentálně mi dělaj za 14 dní 120s do mínusu, což dává cca -8.6s denně. Nosim je poměrně dost. Zkoušel jsem odkládat na bok, sklo, korunku, šíkmo, kolmo, prostě všechny pozice a vliv to nemá žádnej, aspoň jsem si nevšiml. Co jsem je koupil, dělaly do -5s/denně. Pak se jednou zastavily a dělaly -10s denně, teď už je to asi ustálený na těch cca -9. Uvažuju, že je nechám poštelovat. I když, říkám si, jestli to za to stojí, zas tak strašný to není...
  3. Náhodou mrknu na tuhle šílenost a koukam, že tvůrci moc práce při návrhu pouzdra neměli. Nějak mi to trochu připomíná Tissot PRC200. Jako apríl by to ale bylo povedený.
  4. Pěkný přírůstek, takový ideální hodinky na běžný nošení :-) Přeci jen, u SPOček bych se bál asi o trošičku víc, že s nima někde nešikovně zavadim :-)
  5. Pěkný jsou, fotky už jsem tady projížděl, ale stejně, naživo je naživo... Až přijdou, klidně můžeš dát nějaké foto SPOček vedle SKX007 :-) Rád se pokochám.
  6. Po SKX007 taky pokukuju, jen ještě nejsem rozhodnutej. Asi je nespíš potrebuju vidět někde naživo.
  7. Nato taky není špatný, ale osobně se mi víc líbí na gumě nebo tahu :-)
  8. Moc pěkný článek, skvělá práce!
  9. Super foto... Dalších řemenů netřeba, tah jasně vede :-) Odesláno z mého Lenovo TAB S8-50F pomocí Tapatalk
  10. Myslím si, že ani jeden nebude špatná volba. Co se týče pohodlnosti, to bude stejný , u Tiger se mi líbí jemně strukturovaný povrch. Robby jsem naživo neviděl. Odesláno z mého Lenovo TAB S8-50F pomocí Tapatalk
  11. Pěkné fotky, tah jim perfektně sedí. Tiger se mi taky hodně líbí, sám ho taky mám, ale ne na tak pěkných hodinkách :-)
  12. Nějaký menší potápky mám taky v plánu a zrovna ty Oris sixty five jsou naprostá bomba, ty jsou fakt povedený...
×
×
  • Vytvořit...