Přejít na obsah

zodyhyd

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli zodyhyd

  • Datum narození 27.12.1973

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    IWC

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

zodyhyd's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jo jo máš pravdu, teď je přísnější, tak snad to brzo zase půjde. Držím palce.
  2. No právě, myslim, že ten osobní kontakt rozhoduje o tom, jestli tě “zapíšou” a jak vysoko. Jak jsem psal, s osobní schůzkou nemají problém i přes lockdown.
  3. Super, tak ať to vyjde! Třeba dostali pořádný závoz a žhavjej telefony
  4. Někdy kolem vánoc jsem přes kontaktní formuláře na webovkách oslovil oba pražské AD. Carollinum žádná reakce, z Bechyněho volali během pár dnů a nabídli termín na osobní schůzku. Oni maj sice zavřeno, ale fungují na obědnání tak, aby se tam nesešlo víc klientů než jeden.
  5. Aktuální zkušenost: 5.1.2021 osobní návštěva u Bechyněho a zapsání na “waiting list” na černé Suby date. Mimochodem velice fajn jednání. Věnovali se mi dva chlapíci, všechno ukázali vysvětlili. Měl jsem na ruce svoje oblíbené Aquatimery, tak sme pokecali, chtěli se na ně podívat. Dnes telefonát, že si pro ně můžu přijít. Takže za mě OK.
  6. Dik za poučení, nicméně ja to postoval kvůli hodinkám....
  7. No nevim, podle mě je Dominik hvězda a on a jeho Instagram jsou jedny z mála smysluplných věcí aktuálně ve veřejném prostor. No nic.... Jinak tady je to lépe vidět, ale ja jsem furt mimo:
  8. Přéésně! nemá to chybu. No on už jako Doctor Strange měl dobrý vkus:
  9. Benedict Cumberbatch a Jaeger-LeCoultre Polaris Memovox
  10. Jo jo, díky. O Breguetech vím, to je fakt trochu jiná cenová liga . Ale zvuk mají super. Mimochodem to je právě i ten rozdíl mezi JLC a Tudor, kdy JLC mají nádherný zvonivý zvuk a píšou, že jsou slyšet i pod vodou při tom potápění, ke kterému jsou určené. Mají na ně aktuálně nádhernou reklamu v hl. roli s Benedictem Cumberbatchem zde: https://youtu.be/FDqkyAq3hIs Jak psal Belo696 zatím vzhledově vedou Tudory.
  11. Diky za tip, ty Vulcainy mi unikly a vypadaji super.
  12. Zdravím, prosím o radu a zkušenosti. Rád bych pořídil něco s mechanickým alarmem. Tato komplikace mě děsně zajímá. Aktuálně mám v hledáčku Tudor Heritage advisor a JLC Polaris Mariner Memovox. Vím je to celkem rozdíl v ceně, ale podle všeho mají JLC mnohem lepší sound. Neslyšel jsem ale zatím žádné na živo. Nemá s tím někdo zkušenost? a případně jiný typ. Díky
×
×
  • Vytvořit...