Přejít na obsah

Jajar

Členové_50
  • Příspěvky

    82
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Seiko, Orient

Jajar's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Jajar

    Seiko Samurai

    Nikdy jsem si nějak extra nepotrpěl na řemeny, zvlášť s cenou obsahující více než 3 cifry, ale tak po třech letech s origo gumou jsem si udělal trochu radost no . Akorát teda nejsem schopen to nafotit nějak rozumně, aby ta modrá byla fakt správně modrá (ale ona je s každou změnou světla stejně jinak modrá . Tak tedy Crafter Blue - navy blue/red
  2. Furt se jim nechce z ruky
  3. Jajar

    Seiko Samurai

    Po delší době. Jako doma
  4. Jojo, defendery jsou bomba. Úplně dostačujících 100M, pro větší jistotu šroubovací korunka, den v týdnu, přehledný. Mýval jsem je taky 24/7, bohužel do doby, než se mi začala zastavovat vteřinovka, vždy na stejném místě. A jako největší "administrativní" lenoch planety (navíc jsem shodou okolností mezi tím dostal jiný hodinky) jsem tak dlouho otálel s reklamací, až mi vypršela a teď nevím, komu šikovnýmu to dát a jestli to vůbec bude rozumně opravitelný. Každopádně rozmýšlel jsem taky nad touhle pískovanou verzí s hnědým cifernikem a klasikou s tahem a černým ciferníkem. Nakonec vyhrála druhá varianta, ale je super vidět tu první i tady na fóru.
  5. Zatím stále a pořád
  6. Jajar

    Seiko Samurai

    Tak jak tak koukám, ta odchylka je podivuhodně stejná jako u Radika i V1tuse. No nic, do mínusu mě to fakt trochu vadí tak je nechám taky seřídit časem, protože je fakt poměrně stabilní. Díky za info od obou Ale fakt mě baví, nemůžu se jich nabažit. Ještě mi trochu chybí den v týdnu, ale pohoda, celkově jsou super přehledný a nevím jak na tahu, ale na origo gumě se úplně perfektně nosí.
  7. Jajar

    Seiko Samurai

    Noo tak i ty modrý mají něco do sebe, pěkný . A koukám přesnost podobná jako u mě, tak uvidíme jestli nám sednou nebo budeme seřizovat.
  8. Jajar

    Seiko Samurai

    Však pohoda, nechám je časem seřídit. To jen že se mi je teď fakt nechce dávat z ruky a u Orientů jsem byl zvyklej na lepší přesnost hned od začátku. Navíc ta odchylka u Samurajů je stabilní tak mi vrtá hlavou proč nejsou seřízený z výroby no
  9. Takže nakonec fakt šedomodrý Taky super kup.
  10. Jajar

    Seiko Samurai

    Zatím nějakých 12 až 13s do mínusu. Asi to není nic strašnýho, ale už jsem si tak nějak zvykl na současný dvoje Orienty - jedny mi dělají cca 6s do mínusu a druhý cca 7s do plusu. Hodinky nosím vždy 24/7, žádný odkládání na noc apod. (samozřejmě do doby, než je odložím kvůli druhým hodinkám). Je ale pravda, že ty co jedou teď 6s do mínusu, tak ze začátku dělaly nějaký 3s do plusu (tak půl roku). Uvidím, pokud bude odchylka stabilní, nechám je třeba po půl roce seřídit. Jsem radší, když to jde do plusu. Každopádně teď je z ruky dát nechci.
  11. Jajar

    Seiko Samurai

    Na Samurai jsem vždycky jenom tak mlsně koukal (kvůli ceně), ale neuvěřitelná náhoda tomu chtěla a přístály u mně darem. A zrovna v tý pro mně nejlepší kombinaci na gumě. Musím říct, že i přes velikost hodinky padnou i na můj mini lovečák a jsou naprosto super. Jenom ta přesnost mě zatím trochu mrzí.
  12. Orienty musejí na neurčito stranou.
  13. Já ty lumi fotky neumím ještě víc než obyč, ale něco málo se mi teda nakonec povedlo cvaknout. Takhle to vypadá, že to svítí dost, nicméně v reálu je barva spíš víc do zelena a ne tak intezivní. Celkem rychle ztratí max jas, ale čitelnost v noci i brzo ráno s rozespalýma očima úplně bez problémů.
×
×
  • Vytvořit...