Přejít na obsah

kopis

Členové_50
  • Příspěvky

    87
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    cokoliv vintage

Návštěvy profilu

1 306 zobrazení profilu

kopis's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj, tyhle holky mě přestaly bavit, skončila láska, zavíráme krám. Kupovány před vánocemi zde na fóru, nošeny od té doby denně až do minulého týdne a nového nákupu. Technické detaily si dovolím od pánů z helveti - https://www.helveti.cz/seiko-prospex-tortoise-srpg17k1 Prodávám hodinky na příšerném koženém řemeni od Seika. Koupil jsem k nim 4 další řemeny, a to 2 látkové (nikdy nenošeny - bond nato a parachute strap), jedna hnědá kůže a černá gumová wafle, rád bych toto vše prodal dohromady, jedná se o univerzální rozteč 20mm. Dva páry stěžejek přidám. Přešel jsem nyní na jiný rozměr. Chci aby to bylo rychle pryč, cenu tedy stanovuji na 9500 kč. Ideální je osobní předání Praha nebo Karlovy Vary, zásilkovnu také zvládnu, to bychom se domluvili na dopravném. Díky, Standa.
  2. Ahoj, rád bych zkusil tenhle klasický řemínek v neobvyklém rozměru. Kdyby někdo měl tak neváhejte napsat. Beru i radu kde koupit nový, ale ne moc drahý. Děkuji za prostor a případné nabídky.
  3. Děkuju všem za tipy. Má to zajímavej vývoj. Žil jsem v tom, že mám malou ruku a bral to jako jasnou věc. No během posledních pár týdnů jsem obešel různé prodejny a showroomy s hodinkama a zjistil jsem, že mi sedí i hodinky o průměru 43mm. Což do celé hry na výběr vneslo svěží vítr a novou perspektivu. Viděl a zkusil jsem krásný věci, fakt. No a při jednom odchodu jsem si řekl, že se podívám na ty nový hydroconquesty s keramickou lunetou... a tvl! Jsou jako fakt pěkný, jednačtyřicítky mi seděly výtečně. Takže co k tomu dodat? Nevyzpytatelné jsou cesty chronomagora. Zatím tedy pokračuju v hledání něčeho, co už si vlastně ani neumím definovat...
  4. spongebob - díky za tip, samozřejmě se dá tu a tam odhlédnout od podmínek, automaty by to taky mohly být, ale přednost bych chtěl dát točení korunkou. Waffle mám teď na seiku a jinej řemen už nikdy nechci pebe - jo, vím o nich, díky, tady snad opravdu chybí jen ta vyšší voděodolnost. Mám v plánu se letos objevit víckrát u moře/vody a nechtěl bych mít strach o bezpečnost hodinek.
  5. Ahoj spolupacienti, zase tolik jsem si toho neponosil a co jsem měl mě moc nebavilo a proto jsem se toho zbavil. Nicméně jsem si řekl, že pokud bych něco teď chtěl tak to musí být ujetý. A co mě nenapadlo? Bronzový hodinky, pod 40mm, WR100plus a pozor! ruční nátah, nejlépe s průhledem na strojek. Byly by to hodinky na každodenní nošení, žádnej sváteční ležák. Z mého dosavadního průzkumu jasně vyplývají fliegry od značek archimede, laco, stowa... O oris cotton candy vím, to jsou taky silní adepti. No, budu rád, pokud by se našel podobnej případ a popsal k čemu došel a případně i ostatní názory, nápady, popostrčení uvítám. Díkačau.
  6. Tady je každá rada drahá. Snad jen nahradit to jiným koníčkem - nejlépe asi cestováním. Jako třeba říct si - místo těchto Tudorů bych mohl pětkrát vylézt na Etnu nebo tak něco.
  7. Spíš pro zábavu - něco mezi hublot a kardiostimulátorem. 20231017_172257.heic
  8. kopis

    BIKE

    Ahoj, jdu si pro radu - už asi tři měsíce vybírám horáka typu specialized rockhopper / canyon grand canyon 8 a podobné, hodně jsem jich vyzkoušel ale u každého kola mi něco vadí. Máte někdo zkušenost s individuální stavbou kola? Přemýšlím o této cestě, specializuje se na to dost lidí, napsal bych jim požadavky, rozpočet a zkusit něco nechat poskládat dohromady.
  9. kopis

    Vintage seiko

    Ahoj kluci, rád bych dopřál tomuto kousku lázně v podobě servisu. Máte někdo tip na šikovný ho člověka v Praze? Díky.
  10. Včera jsem měl to štěstí vidět Foil Arms & Hog v Glasgow... takhle jsem se už dlouho nenasmál...
  11. V práci s kolegama berem z puritas.cz a velká spokojenost.
×
×
  • Vytvořit...