Přejít na obsah

Martin Krkoška

Členové_50
  • Příspěvky

    76
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Martin Krkoška

  • Datum narození 29.12.1991

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Martin Krkoška's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Díky za dobrý nápad, ale nevím jestli by ta kapsička byla vzdorovatelná spolužáckému násilí
  2. Proti tomu žádná, ale nedávno se k nám pokusili vloupat a já ty hodinky rozhodně nenechám sebrat nějakým umouněným fetošem, aby si za ně koupil koks. Moc často je nenosím, protože nemám vestu k saku, a proto je nemám kam dát.
  3. No občas bych je vytáhl, pomazlil se s nimi a zas je uložil. Jinak neplánuju zemřít a nikomu o nich neříct
  4. Dobrý den, po dlouhé době mám dotaz: Vadí hodinkám prostředí kovového sejfu, mohlo by to mít nějaké neblahé "magnetické účinky" a pod. ? díky za odpověď
  5. Zatím jezdím tímto....z kopce to vytáhne i 45 km/h, zrychlení závisí na zdatnosti a zkušenostech jezdce.
  6. Pod setrvačkou je TYP 010, lepší fotku pouzdra nemám, ale je to ten první typ, kdy jsou nožičky jemně zahnuté (připomíná mi to buřinku), namísto ostrého lomu. btw. jak je to s tím číslováním?
  7. Ja si na post businessmana musim ještě nějakej ten pátek sice počkat, ale Primky sem nosil před rokem do tanečních a nedalo by se říct, že nesklidily úspěch. Většina kolegů tam měla na ruce něco velmi vzdáleně se podobající hodinkám a proto se dá říct: "Jednooký mezi slepými králem." Na Primky si nemůžu stěžovat...vydržely i jednu nehodu, kdy jsem je "otřel" o jedny Casia mého kolegy při new yourku v cha-che.
  8. http://aukro.cz/item643298908_rarita_krasn...ph.html#gallery CTETE O MNE!!!!!!
  9. A hlavně ty ciferníky z minerálního skla....
  10. No modely, které jsi vyjmenoval (Archimede Arcadia, Stowa Marine Original, Longines MC, IWC Portuguese Automatic), naprosto přesně zapadají do mého předobrazu možných oblekovek. Osobně bych bral jakékoli, záleží spíš na ceně. A nakonec ani ne na té ceně, ale spíš co je tvůj sen. A podle toho bych se asi řídil.
  11. Ja kdyz něco takoveho vidim, tak se mi chce vopravdu brečet...Takový zvěrstvo, jak si to ta k*rva muze vubec dovolit!!!
  12. Podíl v EdHardy už prý prodal , jinak obhospodařuje kavárnu Caffeteria na Malé straně
  13. Však ja jsem chtěl původně napsat "ten rozežranej fracan s ferrari", ale bál jsem se útoku nějakého potenciálního příznivce
  14. Zajimalo by mě, co nosí průkopník rychle jizdy na českých silnicích (Vlastimil Hájek). Jestli to tady už bylo tak sorry za OT, ale mě to prostě nedá a musím se zeptat. edit.: foto
×
×
  • Vytvořit...