Přejít na obsah

Michael76

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Michael76's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak mi přišla odpověď z GoldTime. Jedná se o drobnou odchylku u nově vyrobených hodinek. Záměr je, aby bylo na první pohled jasné, že se jedná o hodinky, které jsou řízené rádiovým signálem.
  2. No už je nemají ani v nabídce!
  3. Dostal jsem k tomu i záruční list Citizen, manuál (ne tedy v češtině). Je možný a asi i pravděpodobný vzhledem k nižší ceně, že jsou určeny pro jinou zemi (to mi ale nevadí), hlavně aby byly hodinky originál.
  4. Děkuji moc, odkaz pošlu. Hodinky jdou super a jiné úpravy jsem tam neshledal, popravdě se mi tohle rozložení textu líbí více, ale samozřejmě chci vědět, ze mám originál a ne nějakou kopii.
  5. Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o radu. Koupil jsem si hodinky Citizen AT8019-02W přes český e-shop cena cca 10700Kč, ale když mi hodinky dorazily domů, všiml jsem si, že u datumovky je jiné zobrazení textu než u fota uváděné na e-shopu. Na všech fotkách je nad datumovkou napsaný nápis Citizen a pod datumovkou Eco-drive, ale na mých hodinkách je napsáno nad datumovkou Citizen i Eco-drive a pod datumovkou Radio Controlled. Můžete mi to někdo vysvětlit? Děkuji
×
×
  • Vytvořit...